19 / 05 / 2024

Altının günler sonra yükseleceği seviye açıklandı! Uzman isimler peş peşe açıkladı!

Altının günler sonra yükseleceği seviye açıklandı! Uzman isimler peş peşe açıkladı!

Piyasadaki hareketlilik yatırımcıları endişelendiriyor. FED kararının ardından uzman isimlerden altın fiyatlarına dair değerlendirmeler geldi. İşte ayrıntılar…



FED KARARINDAN SONRA ONS ALTININ DURUMU!

FED kararının duyurulması ile beraber altın fiyatlarında düşüş gündemde. Seçimlerin ardından hızla yükselen altın fiyatlarında hızlı bir düşüş meydana geldi. Ons altın fiyatları 1950 dolar seviyelerinde iken, düşüş sonrasında 1946 seviyelerine kadar gerileme görüldü. Bugün itibari ile de yeniden yükselişe geçen ons altın fiyatları ise 1964 seviyelerine kadar geldi.

Altın piyasasındaki hareketliliğin ardından altın ve para piyasaları uzmanı Hatice Kolçak ve İslam Memiş'ten açıklama geldi. İşte uzman isimlerden yapılan açıklama…

Altının günler sonra yükseleceği seviye açıklandı! Uzman isimler peş peşe açıkladı!

HATİCE KOLÇAK'IN TAHMİNİ

Hatice Kolçak'tan gelen altın tahminlerine bakıldığı zaman, "Doların artışı sürerken, gram altın fiyatının da artacağını düşünmekteyim. 1.800 TL ve üzerinde seyredeceğini öngörüyorum. Bu tahminde ilk kez ben bulundum ve hala güncellemedim. Bu sene bu seviyeyi beklediğimizi vurguluyorum. Tabii ki, satış zamanı geldiğinde durumu gözden geçireceğiz. Eğer dolar hızla yükselir ise ve sonra tekrar düşer ise, hali yeniden değerlendireceğiz" bu değerlendirmeler ön plana çıkıyor.

İSLAM MEMİŞ’TEN DE TAHMİN GELDİ!

İslam Memiş'in yaptığı tahminler ise şöyle; “Merkez Bankası faiz artışı yaparsa, doların bir geri çekilme yapacağını düşünüyorum. Gram altında 1450 ve 1400’e kadar bir düşüş olabilir. Türk Lirası elinde bulunanların, altın borcu olan kişilerin, 22 Haziran tarihini yakından izlemesi gerekiyor. Son bir alım olanağı sunacağını düşünüyorum. Tansiyon ve döviz kuru yüksek, vatandaşın ise kafası karışık, faiz kararı alınana kadar da net bir karar vermekte acele edilmemelidir. Döviz kurlarında ve gram altında bir düşüş olasılığı görünüyor. Kısa vadede de altının gram ve onsunda düşüş beklediğimi söylemek istiyorum. Ama 1400’e kadar olan gram altında kısa vadeli düşüşler kalıcı değildir.”

20 Haziran 2023 altın fiyatları! Altın fiyatları düştü mü? Bugün ons altın ve çeyrek altın ne kadar?

İslam Memiş’ten gündemi sarsan tahmin! Dolar alacaklar hemen bakın! Yoksa bin pişman olacaksınız!

Altında kar elde etmek isteyenler hemen bakın! İslam Memiş açıkladı!


Geri Dön