05 / 05 / 2024

Altının yükselişi sürerken İslam Memiş'ten bomba uyarı geldi: Çarşı, pazar karışacak!

Altının yükselişi sürerken İslam Memiş'ten bomba uyarı geldi: Çarşı, pazar karışacak!

Para ve piyasalar uzmanı İslam Memiş, altın fiyatlarıyla ilgili yaptığı açıklamada yatırım yapmak isteyenlerin takip etmesi gereken kısa ve uzun vadede Altın-TL bandını ve ONS altın için beklentileri açıkladı



İslam Memiş, gram altının bu seviyenin altına düşmesi halinde alım fırsatının değerlendirilmesi gerektiğini açıkladı.

Altın yorumları yatırımcılar tarafından yakından takip edilen Memiş, Ağustos ayından sonra altın fiyatlarının yükselişini sürdüreceğini ifade ederken, "Bir sonraki ataklarda altının gram fiyatının 1050,1090 ve 1200 derken yıl sonunda 1450 lira rakamlarını bekliyoruz. Gram altının TL fiyatında asıl yükseliş daha başlamadı." açıklamasında bulundu.

ALTIN FİYATLARI YÜKSELİR Mİ?

Altının yükselişi sürerken İslam Memiş ten bomba uyarı geldi: Çarşı, pazar karışacak!

Memiş, yıl sonunda doların 20-21 lira olabileceğini fakat dövizin bir yatırım aracı değil, ödeme aracı olduğunu hatırlattı.

Ağutos ayında gram altında ons ve gümüşte bir miktar düşüş beklendiğini aktardı. Son bir alım şansı olarak değerlendirilebileceğini söyleyen Memiş, Eylül ayında döviz ve altın fiyatlarının yükselmesini beklediklerini dile getirdi.

Memiş, tek bir enstrümana da yatırım yapılmaması gerektiğini belirtti.

Editörün Notu: Bu haber 5 Ağustos 2022, saat 18.00'de yazıldı. An itibariyle dolar kuru 17 lira 9 kuruş, euro 18 lira 26 kuruş, altının gramı ise bin 25 TL değerindedir.

Selçuk Geçer yeni dolar tahminiyle tüm hesapları alt üst etti!

İslam Memiş'ten ‘Dolar 10 lira mı, 40 lira mı olacak?’ sorusuna net yanıt: Yıl sonunda dolar…

ÖTV indirimi olacak mı? İşte ÖTV indiriminde son durum!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön