29 / 04 / 2024

Altınla ilgili flaş gelişme! Cebinizden önce buraya bakın

Altınla ilgili flaş gelişme! Cebinizden önce buraya bakın

Altın fiyatlarıyla ilgili flaş gelişmeler yaşanıyor. FED kararı nedeniyle uzun süredir baskılanan altın fiyatlarının FED'in faiz kararının ardından yeniden güçlenmesi bekleniyor. İşte konuyla ilgili detaylar...



FAİZ ARTIŞI MASADA ÇOK GÜÇLÜ ŞEKİLDE DURUYOR

Fed yetkililerinin 26-27 Temmuz toplantısında 75 baz puanlık faiz artışına gitmesi bekleniyor. Fed toplantısında çıkacak neticenin dışında ayrıca ABD’nin ikinci çeyrek gayri safi yurt içi hâsıla (GSYH) verileri de yakından takip edilecek. Bu veri ABD’nin durgunluğa girip girmeyeceğinin işaretini sunacak. Fed’den gelen faiz artışları doların gücünü ve ABD tahvillerinin getirisini artırdığı için altın fiyatları son haftalarda baskılanırken ekonomideki risklerin artması altının güvenli liman özelliğini tekrar ön plana çıkarabilir.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön