14 / 05 / 2024

Aman dikkat! Kripto paralara yatırım yaparken sakın tuzağa düşmeyin!

Aman dikkat! Kripto paralara yatırım yaparken sakın tuzağa düşmeyin!

Uzun bir aranın ardından yeniden yükseliş ivmesini yakalayan kripto paralar, yatırımcılarını da heyecanlandırdı. Şimdi herkes bu yükselişin kalıcı olup olmadığını sorguluyor ancak yatırım yaparken mağdur olmamak için uzmanların bazı uyarıları var.



YATIRIM YAPARKEN AMAN DİKKAT!

Aman dikkat! Kripto paralara yatırım yaparken sakın tuzağa düşmeyin!

Haberde, yatırımcılar açısından dikkat edilmesi gereken hususlar şöyle sıralanıyor:

-Bitcoin için 100 bin doları görecek, 250 bin doları görecek gibi tahminlere inanmayın.

-Yapılan temel ve teknik analizlerin derinliğini araştırın.

-Hedef fiyat veriliyorsa tarih belirtilmesine mutlaka dikkat edin.

-‘250 bin dolara ulaşacak’ deyip tarih belirtilmiyorsa, bu tahminin altının boş olduğu ortaya çıkıyor.

-Kripto paralarda marj aralığı bulunmuyor ve bu yüzden paranız bir anda binlerce kata ulaşabilirken bir anda sıfıra da düşebilir. Kripto paralar soğuk cüzdana taşınarak saklanmalı.

-Herhangi bir otoriteye bağlı olunmaması sebebiyle hemen hemen herkes kripto paralar üzerinden açıklamalar yapıp uzman olduğunu ileri sürebiliyor. Sosyal medyada birçok sıradan kişi yetkisi olmamasına rağmen öneride bulunuyor. Bu yüzden kripto para yatırımı yaparken dikkatli olun.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön