17 / 05 / 2024

Amazon'dan isteyen herkes ayda 2 dolar kazanacak! İşte tek şart...

Amazon'dan isteyen herkes ayda 2 dolar kazanacak! İşte tek şart...

Amazon, Ad Verification uygulamasıyla telefonlarındaki trafiği takip etmesine izin veren kullanıcılarına ayda 2 dolar ödeme yapacağını duyurdu.



Amazon dan isteyen herkes ayda 2 dolar kazanacak! İşte tek şart...

DijitalAge'de yer alan detaylara göre, Amazon, Ad Verification ile kullanıcılarına daha kişiselleştirilmiş reklamlar önermeyi amaçlıyor.

Şu an için sadece Amazon tarafından davet edilen kullanıcıların katılabildiği Ad Verification için davet edilmemiş kullanıcılar da başvurarak bekleme listesine girebiliyor.

Amazon’un sağlık şirketi OneMedical ile akıllı asistanı Alexa üzerinden topladığı verileri nasıl işlediği konusunda endişeler ifade edilirken; şirket, Shopper Panel ve Ad Verification ile ilgili olarak, kullanıcılarını Shopper Panel Sıkça Sorulan Sorular sayfasına ve gizlilik bildirimine yönlendiriyor. 

Reçeteler gibi önemli verilerin gizlilik bildirimi yapılması durumunda silindiklerini ve kullanıcıların Shopper Panel’e yükledikleri fişleri istedikleri an silebildiklerine dikkat çeken Amazon, kullanıcıların istedikleri zaman Ad Verification sisteminden çıkabildiklerinin de vurguluyor.

2016'da Facebook benzer bir hamlede bulunmuştu. Pazar araştırması için kullanıcıların uygulama aktivitelerini izlemek isteyen şirket, bu programa katılanlara aylık 20 dolara kadar hediye çekleri sundu.

Amazon dan isteyen herkes ayda 2 dolar kazanacak! İşte tek şart...

Öte yandan Hürriye'in haberine göre,  Amazon’un bulut teknolojileri şirketi Amazon Web Services’in üst düzey yöneticileri, yeni inovasyonlarını ve Türkiye’ye yönelik planlarını açıkladı. İşte, genoma, uzaydan,  kamudan start-up’lara geleceğin teknolojilerini ‘bulut’, ‘yapay zeka’ ile ‘makine öğrenmesi’ odaklı şekillendirecek olan yenilikler ve AWS’nin ülkedeki hedeflerine yönelik son gelişmeler...

Pandemi ile beraber hızlanan dijitalleşme süreçleri ve küresel ekonomide ağırlığını hissettiren tedarik zinciri sorunları, bulut teknolojilerinin de önemini artırıyor.

Artık şirketlerden, kamu kurumlarına; start-up’lardan, sivil toplum kuruluşlarına verimlilik ile sürdürülebilirliğe odaklan her kesim, yapay zeka, makine öğrenmesi, veri analizini önceliğine alan bulut teknolojileri uygulamalarına odaklanma yarışına giriyor. Bu arayış bulut teknolojileri pazarındaki rakamlarda da kendini göstermeye başladı.

İstanbulkart kişiselleştirme işlemi nedir?  İstanbulkart kişileştirme işlemi nasıl, nereden yapılır?

TOKİ'nin güncel kura takvimi belli oldu! Peş peşe çekilecek 8-18 Aralık 2022 TOKİ kura çekimi hangi illeri kapsıyor?

Rekabet Kurumu 'zincir marketler' için nihai kararı 22 Aralık'ta verecek!


Geri Dön