02 / 05 / 2024

Anadolu Grubu inşaata Kozyatağı'ndan girdi!

Anadolu Grubu inşaata Kozyatağı'ndan girdi!

Anadolu Gayrimenkul ilk projesine Kozyatağı'nda başladı. Toplam 74 bin metrekare inşaat alanı ve yaklaşık 36 bin metrekare kiralanabilir alanı bulunacak 26 katlı A+ ofis binası Temmuz 2015'de tamamlanacak...



Anadolu Gayrimenkul ilk projesine Kozyatağı'nda başladı. Toplam 74 bin metrekare inşaat alanı ve yaklaşık 36 bin metrekare kiralanabilir alanı bulunacak 26 katlı A+ ofis binası Temmuz 2015'de tamamlanacak. İkinci proje için  Ankara  Balgat'ta ODTÜ ormanının hemen yanında bulunan bir arazi aldıklarını anlatan Anadolu Gayrimenkul Genel Müdürü Ali Baki Usta, "2015'in sonunda bir proje geliştirmeyi hedefliyoruz. Projemizin 25 bin metrekarelik satılabilir arazi alanı bulunacak" dedi. 


Sanayiden vazgeçmedik 

Projelerde satışın yapılmayacağını, mülkiyetin şirkette bulunacağını ifade eden Usta, halka arz hedeflerinin olduğunu söyledi. Anadolu Grubu olarak gayrimenkulün çok uzağında olmadıklarını belirten Ali Baki Usta, "Sanayi yatırımlarından vazgeçip gayrimenkule yatıracak değiliz. Ekonomik büyüme dönemlerinde inşaat sektörü çok öne çıkıyor. Ancak bu sanayinin büyüme alanına etki etmez" diye konuştu. 


Sabah 


Geri Dön