15 / 05 / 2024

Analistler gelecek hafta altının seviyesini açıkladı! Bu rakam bir ilk olacak! Ne duyuldu, ne de görüldü

Analistler gelecek hafta altının seviyesini açıkladı! Bu rakam bir ilk olacak! Ne duyuldu, ne de görüldü

Altın fiyatlarında son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Yatırımcılar gelecek hafta altın fiyatlarının ne olacağını merak ederken analistlerden açıklama geldi. Bu rakamlar daha önce ne görüldü ne duyuldu...



BU RAKAM BİR İLK OLACAK...

Kitco News’teki habere göre analistler, Fed Başkanı Jerome Powell'ın konuşmalarından sonra altındaki düşüş hareketini, alıcılar satın almak için adım atmazsa daha düşük seviyelerin görülebileceğini söylediler. Analistlere göre bu gelişmeler eşliğinde önümüzdeki hafta ons altın 1.600 dolara düşme riskinin olduğunun altını çizdiler.

 Analistler gelecek hafta altının seviyesini açıkladı! Bu rakam bir ilk olacak! Ne duyuldu, ne de görüldü
TD Securities küresel emtia stratejisi başkanı Bart Melek: “Önümüzdeki hafta altının ons başına 1.700 doların altına düşmesi çok muhtemel. Fed'in rotayı tersine çevireceğinden emin olana kadar altın için yukarı yönlü büyük bir fiyat ekseni yok. Ve bu 2023'e kadar olası değil.1.690-1.700 dolar civarında güçlü bir destek var. Ancak bu ihlal edilirse, 1.600 dolara bir düşüş sürpriz olmayacak" ifadelerini kullandı.

 

PİYASALARIN GÖZÜ GELECEK HAFTA BU VERİLERDE OLACAK

Altın piyasasında gözler bu hafta perşembe günü açıklanacak olan ABD tarım dışı istihdam verilerinde olacak. Verilerin altın fiyatları üzerinde etkili olması bekleniyor.
 

Altının 1450 TL'ye çıkacağını söyleyen İslam Memiş tarih verdi!

Altının 5 gün sonra geleceği seviye açıklandı! Bakmayan hemen bakmalı

Gram altında yeni rekor! Bu haberi okumadan altın almayın yoksa kaybedersiniz! İslam Memiş hiç böyle konuşmamıştı

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön