16 / 05 / 2024

Analistler resmen böyle uyardı: Sakın altın almayın kardeşim, almayın

 Analistler resmen böyle uyardı: Sakın altın almayın kardeşim, almayın

Altın fiyatlarının düşmesinin ardından yatırımcılar da altın alıp almayacakları konusunda kararsız kaldı. Ancak analistler ısrarla şu anda alım fırsatının tam olarak yerine oturmadığını söylüyor.



DOLARA OLAN TALEP ARTIYOR

Haziran ayı enflasyonunun yüksek gelebileceğine yönelik açıklamalar piyasalarda belirsizlikleri artırdı Artan dolar talebiyle dolar endeksi 108,1'le son 20 yılın zirvesindeki seyrine devam ediyor. Para piyasalarındaki fiyatlamalarda Fed'in temmuz toplantısında 75 baz puanlık faiz artışına kesin gözüyle bakılırken, eylül toplantısında da 75 baz puanlık faiz artışına gidilebileceği beklentisi güçleniyor. Dünya genelinde tekrar artmaya başlayan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) vakaları ise halihazırda oldukça yüksek seyreden belirsizlikleri desteklerken, neredeyse bütün varlıklarda fiyatlamaları zorlaştırıyor.

Yağ fiyatlarına zelzele etkisi! 1,2,3,4,5 litre Ayçiçek yağı ne kadar?

Dolar bugün ne kadar? 13 Temmuz dolar kaç TL? İşte dolarda son durum!

13 Temmuz benzin, motorin, LPG fiyatları! Benzine indirim var mı? İşte güncel fiyatlar!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön