09 / 05 / 2024

Analistlerden çılgın altın yorumu: 2 günde her şey değişecek, yatırımcılar bakmadan geçmeyin

Analistlerden çılgın altın yorumu: 2 günde her şey değişecek, yatırımcılar bakmadan geçmeyin

Analistlerden altınla ilgili çılgın bir yorum geldi. ABD'den açıklanacak enflasyon ve Merkez Bankası'nın faiz kararının altında çok şeyi değiştireceğini belirten analistler, altının kısa sürede beklenen seviyeye çıkmaması durumunda düşüş eğilimi göstereceğini savunuyor.



2 GÜNDE HER ŞEY DEĞİŞEBİLİR

Altın ve dolar yatırımcıları için son dakika gelişmesi yaşandı. Fiyatlar için bu hafta çok kritik gelişme yaşanacağı belirtildi. 2 günde her şeyin değişeceği duyuruldu. Büyük riskin olduğu belirtildi. Yatırımcıların odağında bu hafta FED’in toplantı tutacağı ve Merkez Bankası’nın faiz kararı olacağı belirtildi.

Yatırımcılar yaptığı araştırmasında “Altın ne olur?”, “Altın düşecek mi?”, “Altın yükselir mi?” sorusuna cevap aramaya başladı. Altın ve dolar yatırımcılarını bu hafta çok önemli 2 gelişme bekliyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön