03 / 05 / 2024

Annelere müjde! Başvuran PTT'den 1300 TL'lik desteği alıyor! Karşılıksız ve geri ödemesiz hemen bakın! 

Annelere müjde! Başvuran PTT'den 1300 TL'lik desteği alıyor! Karşılıksız ve geri ödemesiz hemen bakın! 

Başvuru yapan ve koşulları karşılayanlar hemen PTT'den 1300 TL nakit para alıyor! Karşılıksız ve geri ödemesiz hemen bakın! Anneler bu fırsatı kaçırmayın! İşte detaylar...



DOĞUM YARDIMI BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Statüsü ne olursa olsun tüm kadınlara nakdi yardım sağlanıyor. Bu yardımlar (annelik veya bebek yardımı olarak da adlandırılır) için herhangi bir evrak göndermeniz gerekmiyor. Tek yapmanız gereken PTT şubesine gidip yeni doğan için sadece doğmuş olan çocuğun TC kimliği başvurmak. Doğum yardımı alabilmek için doğumun canlı olması gerekir. Devlet, canlı gerçekleşen her doğum için masrafları karşılama imkanı sunar. 

Çocuklu aileler dikkat! Başvuran PTT'den 600 TL alacak! Hemen başvurun! İşte başvuru detayları...NE KADAR DOĞUM PARASI ÖDEMESİ VERİLİYOR?

Doğum parası ödemesi devlet tarafından çocuk başına yapılıyor. Canlı doğmuş ilk çocuk için 300 TL ödeme yapılırken ikinci çocuk için 400 TL üç ve sonrası çocuklar için ise 600 TL ödeme veriliyor. Ödemeler tek sefere mahsus olarak yapılıyor ve sadece anneler bu ödemelerden faydalanabiliyor. Yani babaların doğum yardımı ödemesi alması mümkün değil. Doğum sonrasında annelerin kimlik kartı ile en yakın PTT şubelerine gitmeleri ve doğum yardımı için başvuru yapmaları gerekiyor. Doğum parası yardımı geri ödemesiz olarak sağlanıyor.

Corolla'yı bırakın, hemen Yaris'e bakın! Toyata Yaris'in fiyatlarını duyan inanamadı! Fiyat listesi 7 Ağustos 2022!

TMO fiyatlarına bakmadan alışveriş yapmayın! Ayçiçek yağı, fındık, mercimek ve nohut... 7 Ağustos 2022 fiyat listesi!

Milyonlarca işsize müjde TÜİK’ten geldi! Mülakatsız memur ya da işçi olabilirsiniz! Çok az zaman kaldı

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön