20 / 05 / 2024

Antalya Tosmur'daki misafirhane binasında sona gelindi!

Antalya Tosmur'daki misafirhane binasında sona gelindi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Tosmur Mahallesi'nde bulunan misafirhane binasının alt katına aşevi yapılması için çalışmalara başladı. Büyükşehir Koordinatörü Hüseyin Güney, "Çalışmalarda sona geldik" dedi.



Antalya Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Daire Başkanı İlyas Çopur, önceki gün Alanya'ya gelerek inşaatı devam eden şantiye binası ve alt katına aşevi yapılması planlanan misafıılıane binasında Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney ile birlikte incelemelerde bulundu.


Aşevi projesinin hemen hayata geçirilmesi için Büyükşehir Belepesi proje ekibi de binada teknik çalışmalarım gerçekleştirdi. incelemelerin ardından bir değerlendirme yapan Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, "Alanya, Manavgat ve Gazipaşa'daki ihtiyaç salıibi kişilerin yemekilıtiyacım kaışılayacak olan aşevini en kısa zamanda Alanya'ya kazandıııyonız. Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Menderes Türel biı- süre önce Alanya'ya aşevi yapılması talimatı vermişti. Ekipler geldi teknik çalışmalarım yaptı. Tosmur'daki misafirhane binasının alt katında bu hizmeti vereceğiz" dedi. 



Antalya Yeni Alanya


Geri Dön