26 / 07 / 2024

Antalya Tosmura aşevi

Antalya Tosmura aşevi

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Tosmur Mahallesi'nde bulunan misafirhane binasının alt katına aşevi yapılması için çalışmalara başladı. Büyükşehir Koordinatörü Hüseyin Güney, "Çalışmalarda sona geldik" dedi.

Port Selection Antalya satışa çıktı! Yeni proje!

Kendirciler İnşaat tarafından, Antalya Konyaaltı Liman mahallesinde yükselecek olan Port Selection Antalya satışa çıktı. İşte Port Selection Antalya ile ilgili detaylar...

TOKİ Antalya Gazipaşa evleri ne kadar, kaç TL? 6 soruda TOKİ Gazipaşa!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ sosyal konut projesinin detayları açıklandı. Antalya 2022 sosyal konut projesinin ayrıntıları belli oldu. Peki TOKİ Antalya Gazipaşa projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Antalya Gazipaşa 2022 fiyatı ne kadar?

Emekli Albayın villasını 'aşevi yapacağız' diye satmışlar!

Isparta'ya aşevi yaptırmak amacıyla villasını satan Emekli Jandarma Hakim Albay Halil Gelendost'un dolandırıldığı iddia ediliyor.

Antalya Muratpaşa'da 11.9 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Antalya 3. Sulh Satış Memurluğu, Antalya Muratpaşa'da yer alan gayrimenkulü 11 milyon 951 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Antalya Muratpaşa Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Antalya Muratpaşa Millet Bahçesi projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Antalya'da ağır hasarlı binalar yıkılacak!

Antalya'da çıkan yangınlara yönelik açıklamada bulunan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya'da ağır hasarlı binaların yıkılacağını ve yenilerin inşa edileceğini dile getirdi.

Antalya Muratpaşa Millet Bahçesi 26 Ağustos'ta ihaleye çıkıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Antalya Muratpaşa Millet Bahçesi projesini 26 Ağustos tarihinde ihaleye çıkarıyor.

LG, Akdeniz Bölgesi’nin en büyük LG mağazasını Antalya Muratpaşa'da hizmete açtı!

Teknoloji Lideri LG, 2021'i yeni bir yatırımla karşılayarak Akdeniz Bölgesi’nin en büyük LG mağazası olan Antalya Dapa LG Brand Shop’u, Antalya Muratpaşa’da açtı...

Antalya Muratpaşa'da 6'ncı kreşin inşaatı başladı!

Antalya Muratpaşa'da 6'ncı kreşin inşaatı başladı. Alanda, Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nün kullandığı yapının korunacak ve yeni eklemelerle tek katta bin 785 metrekarelik bir kreş yapılacak.

Kartal'da kültür merkezi ve aşevi için ilk kazma vuruldu!

Kartal Belediyesi tarafından Yalı Mahallesi'ne inşa edilecek Yalı, Yunus ve Topselvi Kültür Merkezi Projesi" ile Esentepe Mahallesi'nde kurulacak "Aşevi ve Gıda Bankası Projesi" için ilk kazma vuruldu.

Gaziantep’te ihtiyaç sahipleri için aşevi inşa ediliyor

Gaziantep’in Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Güneş Mahallesi’nde inşa edilen yeni aşevi inşaatını inceledi.

Antalya Muratpaşa'da evler zeminin göçmesiyle yana ve öne doğru yatmaya başladı! 

Antalya Muratpaşa'da 60'lı yıllarda kapatılan arıkların üzerine yapılan evler, yana ve öne doğru yatmaya başladı. Vatandaşlar, yıkılmak üzere olan evlerdeki vatandaşlar korkuyla yaşıyor...

Antalya Gazipaşa Belediyesi'nin imar değişikliği tepki yarattı!

Antalya Gazipaşa Belediyesi, yaptığı skandal imar değişikliği ile vatandaşın sahildeki arsalarını bir yatırımcının arazisi ile birleştirdi. Yaklaşık 1.7 milyar liralık gelir elde edildi...

Antalya Tosmura aşevi Haberi

Antalya Tosmura aşevi

Antalya Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Daire Başkanı İlyas Çopur, önceki gün Alanya'ya gelerek inşaatı devam eden şantiye binası ve alt katına aşevi yapılması planlanan misafıılıane binasında Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney ile birlikte incelemelerde bulundu.


Aşevi projesinin hemen hayata geçirilmesi için Büyükşehir Belepesi proje ekibi de binada teknik çalışmalarım gerçekleştirdi. incelemelerin ardından bir değerlendirme yapan Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, "Alanya, Manavgat ve Gazipaşa'daki ihtiyaç salıibi kişilerin yemekilıtiyacım kaışılayacak olan aşevini en kısa zamanda Alanya'ya kazandıııyonız. Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Menderes Türel biı- süre önce Alanya'ya aşevi yapılması talimatı vermişti. Ekipler geldi teknik çalışmalarım yaptı. Tosmur'daki misafirhane binasının alt katında bu hizmeti vereceğiz" dedi. 



Antalya Yeni...