18 / 05 / 2024

Araba alacaklar dikkat! Fiyatlar düştü! Hemen bu listeye ve rakamlara bakın!

Araba alacaklar dikkat! Fiyatlar düştü! Hemen bu listeye ve rakamlara bakın!

sahibindencom’da yayınlanan ilan verilerinden hazırlanan sahibindex Ağustos Vasıta raporunun rakamları belli oldu. Peki en çok ilana verilen arabalar hangileri oldu? İşte ayrıntılar...



sahibindex Ağustos Vasıta raporuna göre; model yılı 2019 ve sonrası olan araçların fiyatlarında Ağustos'ta yüzde 1.3 gerileme kaydedilirken, model yılı 2016 – 2018 aralığında olan araçların fiyatlarının aynı olduğu görüldü. 

sahibindex Vasıta raporuna göre genç araçların fiyatlarında yaşanan gerileme, bu araçların yayından kaldırılan ilanlar içerisindeki oranının da yükselmesine sebep oldu. raçların yayından kaldırılan ilanlar içerisindeki oranının da artmasına neden oldu. 0-6 yaş aralığındaki otomobillerin içerisindeki payı, Temmuz 2022'ye göre yüzde 22,3’ten yüzde 24,6’ya ulaştı. Yaşı daha büyük otomobillerin payı ise yüzde 77,7'den yüzde 75,4'e geriledi. 

Araba alacaklar dikkat! Fiyatlar düştü! Hemen bu listeye ve rakamlara bakın! 

sahibindex Vasıta raporuna göre ayın en çok ilan verilen kategorisi Otomobil olarak dikkat çekti. Otomobili; Minivan - Panelvan kategorisi izledi. Ağustos 2022'de Motosiklet kategorisi bir üst sıraya yükseldi ve sıralama Arazi/ SUV - Pick-up ve Ticari Araçlar kategorisi şeklinde sürdü. 

Marka ve Model sıralamasının lideri Renault – Clio olarak gerçekleşirken; sıralama Volkswagen Passat, Renault – Megane, Opel – Astra ve Ford Focus şeklinde sürdü. 

Arazi/ SUV - Pick-up kategorisinin marka sıralaması ise Nissan, Volkswagen, Peugeot, Hyundai ve Land Rover olarak gerçekleşti.

Araba alacaklar dikkat! Fiyatlar düştü! Hemen bu listeye ve rakamlara bakın!

sahibindex Vasıta raporuna göre Ağustos 2022'de en çok beyaz, gri, siyah, gümüş gri ve kırmızı renkli, yakıt türü dizel olan ve model yılı 2016 olan araçların ilanı yayınladığı belirlendi. Tüm ilanların yüzde 31'ini yüz bin kilometre altındaki araç ilanları meydana getirirken, fiyatlar değerlendirildiğinde ise 250.0001- 500 bin Türk Lirası aralığı yüzde 38 ile en çok ilan yayınlanan fiyat aralığı olarak belirlendi.

Renault Clio'da 32 bin TL'lik indirim! Yarısını şimdi kalanı seneye öde fırsatını kaçırmayın! 6 Eylül 2022 fiyat listesi

Dikkat, 1 Eylül'de başladı! Büyük cezası var

Yuki PONY X üç tekerlekli, elektrikli motosikletin fiyatı ne kadar? İşte 6 Eylül 2022 fiyat listesi!

Geri Dön