16 / 05 / 2024

Araç sahipleri dikkat! Borcunu geciktirenlere kötü haber

Araç sahipleri dikkat! Borcunu geciktirenlere kötü haber

Hazine ve Maliye Bakanlığı, köprü, otoyol ile karayollarında bulunan gişelerden ücret yapmadan yapılan geçişlerini düşünerek ödeme süresinde değişikliğe gitti. Ödeme süresinin 45 günü geçmesi dahilinde ise geçiş ücreti ve 4 katı cezai şeklinde olacak. İşte detaylar…



HGS CEZA SORGULAMA NASIL YAPILIR?

HGS cezası nasıl ödenir sorusunu merak eden milyonlarca vatandaş, cezalarını internet üzerinden online şekilde ödeyebilmektedir. Bunu gerçekleştirebilmek için, ilk olarak aratmalısınız. HGS cezası sorgulama işlemi, Karayolları Genel Müdürlüğünün Geçiş İhlali Sorgulama Sayfası üzerinden yapılmaktadır.

HGS CEZASI NEREYE ÖDENİR?

HGS cezası nasıl ödenir sorusunu birkaç farklı şekilde yanıtlayabiliriz. HGS cezanızı ilk olarak HGS bakiye yükleme noktalarından ödeyebilirsiniz. İkinci olarak ise PTT ödeme noktalarından gecikmiş HGS cezanızı tebligat ve manuel sorgulamayla yaptırabilirsiniz.

Araç sahipleri dikkat! Borcunu geciktirenlere kötü haber

EDİTÖR NOTU: Bu haber 22 Temmuz 2022 tarihinde saat 15.00’te yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 17,98 Türk Lirası, euro 18,06 Türk Lirası, altının gramı ise 977 Türk Lirası değerinde.

TOKİ ile ev almak isteyenler dikkat! Bu tuzağa düşmeyin

YKS’ye giren öğrenciler buraya! İşte bölüm bölüm 2022 yılı üniversite ücretleri

20 bin öğretmen ataması yapılacak! MEB 2022 öğretmen ataması başvurularını açıkladı

 

 

 


Geri Dön