19 / 05 / 2024

Araç sahipleri dikkat! Motorine dev zam

Araç sahipleri dikkat! Motorine dev zam

2 lira 41 kuruş indirimin ardından bu gece yarısı 69 kuruş zamlanan motorine yeni bir zam daha. Motorin fiyatı bu gece yarısından itibaren bu kez 77 kuruş zamlanacak.



MOTORİNE YENİ ZAM
Motorin fiyatı gece yarısı 69 kuruş zamlanmışken bu gece tekrardan zam gelecek. Motorin fiyatı bu kez 77 kuruş yükselecek. Motorin zammında, ekim ayı üretim seviyelerinin görüşüldüğü OPEC+ toplantısından günlük 100 bin varil üretim kesintisi kararının çıkmasının etkili olduğu söylenmekte.

Son dakika haberine göre, brent petrol ve döviz kurunun sık sık değişmesi, akaryakıt fiyatlarına yansımaya devam etmekte. Art arda indirim ve zamlarla fiyatı değişen akaryakıtta; 3 Eylül Cumartesi günü benzine 1 lira 51 kuruş, motorine ise 2 lira 41 kuruş indirim yapılmıştı. 3 gün süren indirimli fiyat bitti. Bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere benzine 56 kuruş, motorine ise 70 kuruş zam gelecek. Öte yandan LPG fiyatlarında ise 40 kuruş indirim yapıldı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön