10 / 05 / 2024

Armada City'de 1.524 konut satıldı!

Armada City'de 1.524 konut satıldı!

Mimart Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özdemir, herkese ve her keseye uygun konutlar inşa ettiklerini belirtti



Evsiz kalmaya değmez, sloganıyla yola çıkarak krize rağmen herkese ve her keseye uygun konutlar inşa eden Mimart Yapı, kısa sürede bin 702 konutun bin 524'ünü satarak krizi müşterileri ve kendisi için fırsata çevirmeyi başardı. Mimart Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özdemir, kriz döneminde uygun koşullarla vatandaşı ev sahibi yaptıklarını açıkladı.

YENİ KONSEPT YENİ HAYAT
Yüksek yaşam tercihleri içeren çağdaş bir projeleriyle İstanbul Armina evlerinden sonra Çorlu'da Armada City projesini gerçekleştirdiklerini ifade eden Özdemir, yaptıkları konutlarda estetiğin ön planda olduğunu ifade etti.

Her kesime yönelik ve her bütçeye uygun ödeme koşullarıyla 84 ay 0 faizli dairelerle çağdaş bir şehircilik örneği sergilediklerini söyleyen Özdemir, Armada City projesinden sonra Bahçeşehir'de 82 villa ve 84 daireden oluşan Kelebek Vadisi projesine başlayacaklarını dile getirdi. Mimart Yapı, her türlü sosyal alanın bulunduğu Armada City'i projesi ile sakinlerine 4 mevsim keyfi yaşatacak yaşam konsepti sunmayı hedefliyor.

Çorlu'da futbol şov
Mimart Yapı'nın “Armada City Futbol Turnuvası Finali” firmanın satış ofisi bahçesinde düzenlenen bir törenle gerçekleşti. Törene Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Mimart Yönetim Kurulu'nun yanı sıra Türkiye'nin tanınmış spor yazarları Faik Çetiner, Metin Yıldız, İlyas Tüfekçi ve Selçuk Yula da katıldı.
Yeşim Bener/Yenişafak

Armada City'de 77 bin TL'ye! 1+1'lerin fiyatları düştü!

Armada City'de 524 TL taksitle! Son gün!

0282 673 45 00
www.armadacity.com


Geri Dön