10 / 05 / 2024

Arsago’dan doğada yaşam ve yatırım için yepyeni bir başlangıç!

Arsago’dan doğada yaşam ve yatırım için yepyeni bir başlangıç!

Türkiye’nin dijital gayrimenkul uzmanı Arsago, doğada yeni nesil yaşam ve yatırım alanları oluşturmaya devam ediyor. Arsago, şehir hayatından uzaklaşarak doğada yeni bir başlangıç yapmak isteyen yatırımcılara hizmetlerine devam ediyor.



Şimdiye kadar Örencik Has Bahçe, Köyüm İstanbul, Köyüm İzmir Kozak Yaylası 2, Köyüm İzmir Kozak Yaylası 1, Köyüm Çanakkale Gelibolu gibi doğa ile yaşamın muhteşem uyumunun sağlandığı projeleri ile dikkat çeken Arsago halihazırda İzmir Bergama, İstanbul Şile,  Muğla Akyaka, Kırklareli İğneada ile Bursa Karacabey’de yeni sahiplerini bekleyen her bütçeye uygun ve yüksek getiri avantajı sağlayan arsa çalışmalarına devam ediyor. 

İzmir Bergama’da Köyüm İzmir Vista Projesi, İzmir Dikili’de Bademli Projesi, Akyaka 2 Projesi ve Marmaris Çetibeli Projesi satışa çıkacak projeler arasında bulunuyor. Yakın zamanda Kıbrıs’ta faaliyetlere başlayan arsa geliştirme uzmanı, yeni projesini hayata geçirmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Arsago’dan doğada yaşam ve yatırım için yepyeni bir başlangıç!

4000 kadar mutlu müşteri, 100'den fazla proje ve 150 kişilik profesyonel ekibiyle sektöründe öncülük eden Arsago, topluma ve çevreye katkı sağlamak için sosyal sorumluluk projelerine de destek veriyor.

"TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK ARSA MARKASI OLMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ"

Go şirketler grubu Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Gazi Koçak Çatısı altında Go İnşaat, Tinygo, Go Gayrimenkul ve Arsago'yu bulunduran Go Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Gazi Koçak, "Gayrimenkul sektöründeki on yedi yılı aşkın bilgi ve tecrübemizle, ülkemizde giderek önem kazanan arsa yatırımı ile ilgili getirdiğimiz tüm yenilikçi çözümleri Arsago çatısı altında birleştirdik. Arsago ile bireylere daha önce hiç olmadığı kadar kolay ve güvenilir bir arsa satın alma deneyimi sunmayı amaçlıyoruz. "Kusursuz Arsa Yatırımı"; sloganıyla çıktığımız yolda, kamu ve özel sektör yatırımlarının yoğunlaştığı, getiri potansiyeli yüksek olan bölgelerde müşterilerimize kazançlı yatırım yapabilme imkanı sağlıyoruz. Mutlu müşterilerimiz, akıllı yatırımcılarımız ve uzman ekibimizle Türkiye’nin en büyük arsa markası olmak için tüm gücümüzle çalışıyoruz" dedi.

Helis Natura ön talep topluyor! Yeni proje! 

Avrupa Konutları Saklıvadi Eylül'de teslim!

Çırağan 57 Residences'ta yaşam başladı! 1+1'ler 1 milyon dolardan başlayan fiyatlarla!


Geri Dön