07 / 05 / 2024

Arzum Olivya seramik tabanlı ütü ŞOK Market'te uygun fiyata satışta! İşte 24 Aralık 2022 fiyat listesi

Arzum Olivya seramik tabanlı ütü ŞOK Market'te uygun fiyata satışta! İşte 24 Aralık 2022 fiyat listesi

Arzum Olivya Seramik Tabanlı ütü ŞOK Market raflarında uygun fiyata satışa sunulacak. Peki, Arzum Olivya Seramik Tabanlı ütü ne kadar, kaç TL? İşte 24 Aralık 2022 fiyat listesi...



Arzum Olivya Seramik Tabanlı ütünün özellikleri:

Zorlayıcı ev işlerinden biri olan ütü, Arzum sayesinde keyifli ve kolay bir hâle gelebilir. Arzum Olivya seramik tabanlı ütü, temizlik ve düzen işlerine hız ve kalite katmaya kolaylık sağlyabilir. Buhar ve su püskürtme tuşları, ütünün ergonomik tutma kolunda yer alıyor. Güvenli ve konforlu kullanım olanağı ile geçişte tüm kırışıklıkları kolaylıkla açabilir. Seramik tabanlı olmasından dolayı ütü yaparken kumaşlara yapışma gibi bir sorun yaşatmayan Arzum Olivya Seramik Tabanlı ütü; kumaşlarınız üzerinde nazikçe geçerek kırışıklıkları açarak kolaylıkla ütü yapmanızı sağlar. Ayarlanabilir buhar gücü sayesinde kumaşınıza göre seçim yaparak kumaşınızı rahatlıkla ütüleyebilirsiniz. Hafif ve ergonomik tasarımı ile konforlu bir kullanım sunar. Işıklı su tankını doldurarak ütüleme işlemine başlayabilirsiniz. Kendi kendini temizleyebildiği için uzun yıllar kullanma imkanı sunar.

Arzum Olivya seramik tabanlı ütü ŞOK Market te uygun fiyata satışta! İşte 24 Aralık 2022 fiyat listesi

Arzum Olivya Seramik Tabanlı ütünün teknik özellikleri:


Damlama Önleme: Var
Kireç Önleme: Var
Su haznesi kapasitesi: 260 ml
Sürekli Buhar gr/dk: 35
Şok Buhar gr/dk: 120
Taban: Seramik
Ürün Rengi: Siyah
Güç: 2400 W
Arzum Olivya Seramik Tabanlı ütünün satış fiyatı: 419,90 Türk Lirası
Garanti süresi: 3 yıl

EDİTÖR NOTU:  Bu haber 24 Aralık 2022 tarihinde saat 00:56'da yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18.68 Türk Lirası, euro 19.86 Türk Lirası, altının gramı ise 1079 Türk Lirası değerinde.

AYRINTILAR İÇİN: http://www.sokmarket.com.tr/

Aile Destek Programı zam geldi mi? Aile Destek Paketi zammı ne zaman yatacak?


Geri Dön