04 / 05 / 2024

Asgari ücret kaç TL olacak? EYT'de son durum ne? AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten açıklama geldi

Asgari ücret kaç TL olacak? EYT'de son durum ne? AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten açıklama geldi

Asgari ücret ve EYT konusu gündemdeki yerini koruyor. Son olarak AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, katıldığı canlı yayında televizyon programında konuyla ilgili önemli ifadeler kullandı.



Ömer Çelik'in konuşmasından öne çıkan açıklamalar şu şekilde:

ASGARİ ÜCRET NE KADAR, KAÇ TL OLACAK?

"Herkesin mutlu olacağı bir rakam olacaktır. Bu dinamik bir süreç olarak devam ediyor. Birkaç kez güncellendi. İhtiyaç duyulduğu anda vatandaşın karşı karşıya kaldığı tablonun yetersiz olduğu görüldüğü anda yeni bir müdahale hemen yapılır. Kimsenin şüphesi olmasın. Kabine'nin gündeminde olan bir konu hakkında benim bağlayıcı bir şey söylemem siyaseten ve kurumsal olarak doğru olmaz. Hassasiyetin esası şu, vatandaşımızın bu gelişmeler karşısındaki kazanımlarını koruyacak, bunlar karşısında ezilmesine engel olacak müdahalenin yapılacağı düzeyde ele alınıyor ve sıkı bir şekilde takip ediliyor.



EYT'DE SON AŞAMAYA GELİNDİ!

EYT'de çalışmalar son aşamaya gelmiş vaziyette. Bütçeden sonra daha da somut bir şekilde ele alınacağını söyleyebilirim. Artık son aşamaya geldiğini ifade edebiliriz. Bu seneler içerisinde kilitlenmiş bir konu. Bizden önceki dönemden devraldığımız bir sorun. EYT'li vatandaşlarımızın talepleri var, sıkıntıların giderilmesine dönük beklentileri var. Bütçe meselesi, özel sektör meselesi gibi çok dinamikli bir konu. Cumhurbaşkanımız çözüm iradesini ortaya koydu. Son aşamaya geldiğini ifade edebilirim."

Herkes asgari ücrete kilitlenmişken heyecanlandıran promosyon çıkışı! Tüm çalışanlar promosyon alacak mı? 41 bin 500 TL

5 milyon kişi ehliyetini taşıdı... Ücretsiz yükleniyor...

Yüksek su faturaları nasıl düşer? İşte yüklü su faturasını indirecek yöntemler...

İstanbul’a bir metro ağı daha... Günde 1 milyon yolcu taşıyacak...

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön