17 / 05 / 2024

Asgari ücrete bir zam daha mı geliyor? Heyecanlandıran son dakika gelişmesi!

Asgari ücrete bir zam daha mı geliyor? Heyecanlandıran son dakika gelişmesi!

Kısa süre önce emekli maaşları için yapılan düzenlemenin ardından gözler asgari ücret için gelecek olan ara zamma döndü. İşte milyonlarca çalışanın merak ettiği o detay...



Son dönemde özellikle yiyecek fiyatlarındaki yükseliş dikkat çekiyor.  Elbette bunda Ramazan ayının gelmesi de önemli bir etken olarak görülüyor. Genel olarak Ramazan döneminde et ve tavuk fiyatları yükseliyor.  Hali hazırda İstanbul’da kıymanın kilosu kasaplarda 300 Türk Lirası civarına ulaşmış durumda. Hal böyle olunca da asgari ücrete geleceği söylenen zamla ilgili söylentiler de günden güne artıyor.

Bu sebeple de seçimin yaklaşmasıyla beraber asgari ücrete yeni bir zam geleceği yüksek sesle konuşulmaya başlandı. Nitekim kulislerde yeni asgari ücrete dair söylentiler giderek artmaya devam ediyor. Peki yeni asgari ücrete zam gelecek olursa bu zam ne kadar olacak?

İddialara göre; önümüzdeki ay yani Nisan’da asgari ücrete önemli bir zam olacak. Bu zam sonrasında asgari ücretin 10 bin Türk Lirası olması bekleniyor. 

Bakan Kurum deprem bölgesinde duyurdu: 17 bin 902 konutun temeli atılacak!

Merkez Bankası'nın faiz kararı ne olacak? İşte ekonomistlerin beklediği faiz kararı

Bakan Kurum: Sadece bina inşaa etmeyeceğiz! Bu coğrafyayı yeniden ayağa kaldıracağız

Ramazan ayına sayılı günler kaldı! Hurma fiyatları açıklandı! 19 Mart 2023 fiyat listesi

Eğer asgari ücrete zam gelmesi durumunda memur zamlarının da güncelleneceği konuşuluyor. Muhtemelen önümüzdeki günlerde asgari ücret ve memur zamlarıyla ilgili kesin bilgiler açıklanmış olacak. Bakalım asgari ücrete ve memur maaşlarına yeni bir zam gelecek mi? Bekleyip göreceğiz...

Asgari ücret şu an net 8 bin 506 Türk Lirası.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön