04 / 05 / 2024

Asgari ücrete büyük zam geliyor! İşte o rakam

Asgari ücrete büyük zam geliyor! İşte o rakam

Ekonominin ana gündem maddelerinden biri olan asgari ücret temmuz zammı gündemde yer ediniyor. Asgari ücrete temmuz ara zam gelecek mi? sorusu milyonlarca asgari ücretli çalışan ve işveren tarafından merak ediliyor. İşte konuşulan rakam...



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, asgari ücrete gelecek ara zammın seçim öncesi değil, temmuzda geleceğini duyurmuştu.

Sabah'ın haberine göre, asgari ücret için haziranda yeniden komisyonun toplanacağı tahmin ediliyor. Maaş artışında belirleyici olan enflasyon rakamları olarak karşımıza çıkıyor.

Üç aylık enflasyon yüzde 12'yi geçmişti. 3 Mayıs'ta açıklanacak nisan enflasyonuyla 4 aylık rakam da netleşecek.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön