27 / 04 / 2024

Asgari ücrete Temmuz zammında oran netleşiyor! Yüzde 40'lık zam şimdi masaya kondu! 

Asgari ücrete Temmuz zammında oran netleşiyor! Yüzde 40'lık zam şimdi masaya kondu! 

Asgari ücret, emekli ve memur maaşları için Temmuz zammıyla milyonlarca kişinin alım gücü yükselecek. Peki asgari ücrete kaç lira zam gelecek? Asgari ücret zammı ne kadar olacak? İşte asgari ücret zammıyla ilgili merak edilen tüm detaylar...



Asgari ücret, emekli ve memur maaşları için Temmuz zammıyla milyonlarca kişinin alım gücü yükselecek. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Temmuz zammı dönemi için asgari ücrete ara zamma ilişkin çalışmalarına da devam ediyor. Milyonlarca agari ücretli çalışan Temmuz zammı için gelen açıklamaları merak ediyor. 

Asgari ücrete Temmuz zammında oran netleşiyor! Yüzde 40 lık zam şimdi masaya kondu!  

Senede bir defa belirlenen asgari ücret 2022 yılı için yüzde 50.54 oranında yükseldi ve 4.253 Türk Lirası oldu. Enflasyon rakamlarının yüksek seyretmesiyle beraber Temmuz ayında asgari ücrete zam yapılması da masaya yatırıldı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Bilgin'in yaptığı "Temmuz ayında bütün çalışanların yüzünü güldürecek, hiç olmazsa enflasyona karşı 'Benim devletim benim yanımdadır' dedirtecek bir düzenlemeyi de Türkiye gerçekleştirecek durumdadır" açıklama asgari ücrette yeşil ışık sinyali oldu. 

Peki asgari ücrete kaç lira zam gelecek? Asgari ücret zammı ne kadar olacak? İşte asgari ücret zammıyla ilgili merak edilen tüm detaylar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön