30 / 04 / 2024

Asgari ücrete üçüncü zam! Şok iddia! Kasımda 6 bin 700 lira olacak

Asgari ücrete üçüncü zam! Şok iddia! Kasımda 6 bin 700 lira olacak

SuperHaber isimli haber sitesinin yayımlamış olduğu haber, büyük yankı uyandırırken haberde asgari ücretin kasım ayında 6 bin 700 lira olacağı iddia edildi. Haber, kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu. İşte detaylar…



Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan’ın kuzeni aynı zamanda gazeteci Cengiz Er’in sahibi olduğu SuperHaber isimli internet sitesinde, bugün ortaya flaş bir iddia atıldı. SuperHaber’in yapmış olduğu haberde kasım ayında asgari ücrete yeni bir zam yapılacağı iddia edildi. 

Yayımlanan habere göre; kasım ayında asgari ücrete üçüncü bir zam gerçekleşecek. Kasım ayında yapılacak olan zammın ardından asgari ücret 6 bin 700 Türk Lirası’na yükselecek. Bu haber, sosyal medyada büyük yankı uyandırırken milyonlarca asgari ücretliyi ise heyecanlandırdı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, geçtiğimiz günlerde asgari ücret zammı ile alakalı olarak yeni düzenleme için yıl sonunu işaret etmişti.
Asgari ücrete üçüncü zam! Şok iddia! Kasımda 6 bin 700 lira olacak


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön