02 / 05 / 2024

Asgari ücreti yükseltecek detay açıklandı! Asgari ücret 8 bin TL’yi görebilir!

Asgari ücreti yükseltecek detay açıklandı! Asgari ücret 8 bin TL’yi görebilir!

Milyonlarca vatandaş her gün asgari ücret ile ilgili detayları ve son dakika gelişmelerini takip ediyor. Yapılan son açıklamalara göre asgari ücrete refah payı da eklenerek yeni ücret belirlenecek.



Asgari ücretle çalışan milyonlarca vatandaş 2023 yılında asgari ücretin ne kadar olacağını araştırıyor. Yapılan son açıklamalara göre asgari ücrete refah payı da eklenerek yeni ücret belirlenecek.

Asgari ücrete eklenmesi beklenen refah payı ile ilgili açıklamalarda bulunan Vergi Uzmanı Muhammet Bayram şu ifadeleri kullandı: “Yılsonu itibarıyla en az enflasyon kadar bir artışın gerçekleştirilmesi bekleniyor. Hükümetin çeşitli çevrelerince sıklıkla dillendiriliyor. Çünkü son dönemlerde hayat pahalılığı enflasyon altında sabit dar gelirli, orta gelirli baya ezildi.

Asgari ücretin belirlenmesine 2 aylık bir süreç kaldı. Ancak bizler şimdiden rakam tahminleri yapabiliyoruz. O da şöyle ki sene ortasında asgari ücrete yapılan yüzde 30’luk zam Sayın Cumhurbaşkanının söylemiş olduğu gibi geçici bir önlemdi. Bir ara zamdı.”

Asgari ücreti yükseltecek detay açıklandı! Asgari ücret 8 bin TL’yi görebilir!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön