01 / 05 / 2024

Asgari ücret netleşiyor! Bakan ilk tüyoyu verdi

Asgari ücret netleşiyor! Bakan ilk tüyoyu verdi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, CNN Türk'te gündeme ilişkin açıklamalar yaptı. Bakan Bilgin asgari ücret konusunda çok önemli bir detay paylaştı.



Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, CNN Türk'te Tarafsız Bölge programında açıklamalarda bulundu. İşte tüm detaylar...

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Bilgin, "Dolar bazında baktığımızda ilk defa AK Parti döneminde en üst düzeye çıktı. Ben görevim gereği bunları sayın cumhurbaşkanımıza götürdüğümde anlattığımda kabul etti" diye konuştu. 

"Asgari ücret 500 doların altında olmamalı." diyen Bilgin, "Bizim memurlarımız bilsin ki Türkiye Cumhuriyeti sosyal bir devlettir. Ocakta memnun oldukları gibi temmuzda memnun olacaklar. Temmuzda asgari ücreti de ele alacağız. Yeni bir asgari ücret belirleyeceğimizi ifade etmek isterim." ifadelerini kullandı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön