12 / 05 / 2024

Asgari ücrette yüzde 45 zam formülü! Asgari ücret kaç lira olacak? Bu rakamı duyan inanamadı! 

Asgari ücrette yüzde 45 zam formülü! Asgari ücret kaç lira olacak? Bu rakamı duyan inanamadı! 

Asgari ücrette yüzde 35, 40 ve 45 oranlarında zam yapılması gündemde yer alıyor. Peki asgari ücrete ne kadar zam gelecek? Asgari ücret Temmuz zammı kaç lira olacak? Asgari ücret zamla beraber ne kadar olacak? İşte merak edilen o soruların yanıtları...



Asgari ücrette yüzde 35, 40 ve 45 oranlarında zam yapılması gündemde yer alıyor. Akşam Gazetesi Yazarı Turhay Güler, Altınbaş Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Eray Güçlüer ve Aydınlık Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mustafa İlker Yücel A Haber ekranlarında yayınlanan Memleket Meselesi programında asgari ücrete yapılacak zamla ilgili olarak dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 

Asgari ücrette yüzde 45 zam formülü! Asgari ücret kaç lira olacak? Bu rakamı duyan inanamadı!  

Altınbaş Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Eray Güçlüer, çarpıcı bir asgari ücret tutarına işaret ederek, "Devletin bu noktada büyük bir mücadele içinde olduğunu biliyoruz. Ankara'da inanılmaz bir çaba var. Şu anki enflasyon rakamlarını da değerlendirirsek asgari ücretin 6000 TL olacağını düşünüyorum" açıklamasında bulundu. 

Asgari ücrette yüzde 45 zam formülü! Asgari ücret kaç lira olacak? Bu rakamı duyan inanamadı! 

Aydınlık Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mustafa İlker Yücel ise asgari ücretle ilgili olarak ekmek teknesinin de korunması gerektiğini ve 6 bin 166 TL olmasını umduğunu belirtti. 

TEK Parti Genel Başkanı Ahmet Özal ise açlık sınırının 6 bin TL olduğuna dikkat çekerek, "Asgari ücretin 6116 TL olması gerekiyor. Zaten son altı aylık enflasyon yüzde 38 civarında. Enflasyon üzerinde bir fark verilirse harika olur. Bu esnafa da yansır" açıklamasını yaptı.

Benzin, motorin, LPG'de dolar ve Brent petrol şoku! İndirim var mı? Opet, PO, Shell, BP 26 Haziran 2022 fiyat listesi

Altın fiyatlarında sıcak gelişme! Gram altın, çeyrek altın ve tam altın kaç TL? 26 Haziran 2022 altın fiyatları...

Dolarda neler oluyor? Doları olanlara ve yatırımcılara şok! Son dakika dolar kuru 26 Haziran 2022...

Mutfak tüpüne büyük zam! Büyük tüp fiyatları patladı! Aygaz, İpragaz, Milangaz 26 Haziran 2022 fiyat listesi!

Emekli bayram ikramiyesinde son dakika! Emekli bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? Kurban Bayramı ikramiyesi kaç lira? 

65 yaş aylığı, evde bakım desteği, engelli aylığına Temmuz zammı müjdesi! Kimin maaşı kaç TL olacak?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön