18 / 05 / 2024

Atış Yapı Bursa'da 3 farklı projeye imza attı!

 Atış Yapı Bursa'da 3 farklı projeye imza attı!

Yıllık konut üretim oranını yükseltmeyi planlayan Atış Yapı, yeni yıla; Bursa Yunuseli projeleri ile doludizgin bir başlangıç yaptı.Bursa'da farklı lokasyonlarda 3 konut projesi hayata geçirildi.



Yıllık konut üretim oranını yükseltmeyi planlayan Atış Yapı, yeni yıla; Bursa Yunuseli projeleri ile doludizgin bir başlangıç yaptı.Bursa'da farklı lokasyonlarda birçok projeye imza atan Atış Yapı, konut, villa, işyeri ve fabrika inşaatlarıyla sektörde farklı yapı türlerini üretme kabiliyetine sahip bir firma olarak dikkat çekiyor. Atış Yapı ailesi, Atış Yapı İnşaat Genel Müdürü Ahmet Atış,"Bugüne kadar 300'den fazla konut, 100'den fazla işyeri ve 9 fabrika inşaatı tamamladık. Aile olarak 1970 yılından beri farklı sektörlerde faaliyet gösteriyoruz. Atış Yapı'yı 2006 yılında kurduk ve Bursa'nın birçok bölgesinde kendimize ait araziler üzerinde konut ve işyeri projeleri ürettik" şeklinde konuştu. 



3 FARKLI PROJE 

Yunuseli'de 3 farklı projenin şantiyelerinde imalatın sürdüğünü vurgulayan Ahmet Atış, "Şuan firma olarak 13 şantiyede çalışmalarımız devam ediyor. Bunlardan 3'ü Yunuseli'de geri kalanı ise Nilüfer'in çeşitli bölgelerinde bulunuyor. Yunuseli'de başlayan projelerimizde 2+1, 3+1,4+1 ve 5+1 dubleks tiplerinde farklı metrajlarda dairelerimiz var. Yeni projelerimizden biri olan "Sapphire Yunuseli" bölge standartlarının çok üstünde niteliklere sahip bir proje. Sapphire Yunuseli'nde; yüzme havuzu, spor salonu, oyun odası, çocuk oyun alanları ve toplantı salonu gibi sosyal olanaklar konut alıcılarının hizmetine sunuluyor. 


HILL HOUSE

Şehrin stresinden ve karmaşasından uzaklaşarak yeni bir hayata başlamak isteyenler için Atış Yapı tarafından Yunuseli'de yapımına başlanan Hill House Yunuseli, iki blok ve yirmidört daireden oluşuyor. Huzurlu bir yaşamın yanı sıra ticari alanlara da yer verilerek yaşayan bir proje olması hedeflenen Hill House Yunuseli projesinde 10 adet işyeri bulunuyor. 



Bursa Kent


Geri Dön