16 / 05 / 2024

ATO'nun kalıcı konut kampanyasına sanattan 1 milyon TL'nin üzerinde destek!

ATO'nun kalıcı konut kampanyasına sanattan 1 milyon TL'nin üzerinde destek!

Ankara Ticaret Odasının (ATO) Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenmiş olan bölgelere kalıcı konut kazandırmak için "Ayın Yıldızıyım" temasıyla başlatmış olduğu bağış çağrısında sanatçı ve sanatseverlerin desteğiyle 1 milyon TL'yi aşan gelir toplandı.



Yaptığı açıklamada Ankara Ticaret Odası olarak deprem bölgesine tırlarla yardım gönderdiklerini, daha sonra prefabrik yapılar kurarak geçici barınma sorununu gidermeye çalıştıklarını dile getiren Ankara Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Yılmaz, bölgedeki kalıcı konut ihtiyacını karşılamak için "Ayın Yıldızıyım" temasıyla bağış çağrısı yaptıklarını anımsattı.

Ankara Ticaret Odası'nın tüm komite ve meclis üyelerinin kampanya için seferber olduğunu belirten Ankara Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Yılmaz, ATO'nun 59 No'lu Kültür ve Sanat Etkinlikleri Meslek Komitesinin ve söz konusu komiteye bağlı üyelerin dışında başkent Ankara'daki sanatçıların da dahil edildiği büyük bir bağış organizasyonu düzenlendiğini belirtti. Yılmaz yaptığı açıklamada "Depremde tek yürek olduk. Bu müzayede ile de depremzede kardeşlerimiz için birlikte iş yapma kültürünü ortaya koyuyoruz." dedi.

Yine verilen bilgilere göre, ATO 59 No'lu Kültür ve Sanat Etkinlikleri Meslek Komitesi Başkanı Emrah Hacıoğlu da müzayede fikrinin pek çok dernek, ressam, koleksiyoner ve sanatseverin katkısıyla "çığa" dönüştüğünü belirtti.

Elde edilen 1 milyon TL'yi aşan gelirle deprem bölgesine kalıcı konut kazandırılacak.

AFAD tek tek açıkladı: O ilin iki ilçesinde deprem alarmı! 7.9 büyüklüğünde...

SON DAKİKA: Adana'da deprem oldu!

Göçün yönü değişti! İstanbullu Anadolu’ya taşınıyor!


Geri Dön