05 / 05 / 2024

Audi Q5 Haziran fiyatları ne kadar? İşte 30 Haziran 2022 fiyat listesi...

Audi Q5 Haziran fiyatları ne kadar? İşte 30 Haziran 2022 fiyat listesi...

Audi Q5, günlük yaşam için birinci sınıf bir SUV olması, üstün teknolojik özellikleri ve sağladığı konforla dikkat çekiyor. Peki Audi Q5 Haziran fiyatları ne kadar? İşte 30 Haziran 2022 fiyat listesi...



Audi Q5'te bulunan arka koltuk arkalığı üç bölümden meydana geliyor ve istenildiğinde öne ya da arkaya hareket ettirilebilerek açısı da değiştirilebiliyor. 

Audi Q5 ailesi, 45 TFSI benzinli ve 40 TDI dizel seçenekleriyle dikkat çekiyor. Kişiselleştirilebilir pek çok özelliğiyle araba alacakları cezbeden     Q5, iki donanımında da 4x4 çekiş sunuyor. Çevrimiçi trafik bilgileri, trafik durumu, engeller, trafik sıkışıklığı ve çözümüyle ilgili gerçekçi bilgileri sunan Audi Q5, elektrikli ayarlanabilir, katlanabilir ve ısıtmalı, kendiliğinden kararan dış aynaları, 3 bölgeli otomatik kliması, elektrikli yardımcı hava ısıtıcısı, elektrikli açılır / kapanır bagaj kapağı, anahtarsız çalıştırma gibi özelliklere de sahip.

Audi Q5 Haziran fiyatları ne kadar? İşte 30 Haziran 2022 fiyat listesi... 

Audi Q5'te 70 litrelik yakıt tankı ile start stop sistemine ek olarak, 8 pasif hoparlör, hız sabitleme sistemi, şerit değiştirme uyarısı, ön ve arka park mesafe sensörleri, yokuş destek asistanı ve geri görüş kamerası bulunuyor. 

Peki Audi Q5 Haziran fiyatları ne kadar? İşte 30 Haziran 2022 fiyat listesi...


Geri Dön