19 / 05 / 2024

Avrupa Konutları Saklıvadi Eylül'de teslim!

Avrupa Konutları Saklıvadi Eylül'de teslim!

Avrupa Konutları Saklıvadi projesinde satış süreci devam ediyor. Eylül ayında sahiplerine teslim edilecek olan projede 227 adet konut yer alıyor. 



Peki Avrupa Konutları Saklıvadi projesi nerede? Avrupa Konutları Saklıvadi projesinin teslimleri ne zaman yapılacak? Projede hangi konut tipleri yer alacak? İşte Avrupa Konutları Saklıvadi projesi ile ilgili detaylar...

Avrupa Konutları Saklıvadi projesinde A Blok, B1 Blok, B2 Blok, B3 Blok, C1 Blok, C2 Blok ve C3 Blok olmak üzere 7 adet blok şeklinde edilecek. Proje kapsamında 17 adet 1 oda 1 salon, 79 adet 2 oda 1 salon, 138 adet 3 oda 1 salon ve 1 adet 4 oda 1 salon konut yer alacak. 

Avrupa Konutları Saklıvadi Eylül de teslim!

Avrupa Konutları Saklıvadi Saklıvadi projesine en yakın konut (Vadistanbul Teras Evleri) 190 metre doğuda bulunuyor. Verilen detaylara göre, proje sahasına en yakın eğitim kurumu 360 metre güneyindeki Uğur Okulları Vadistanbul kampüsü. Ayrıca proje sahasının; 700 metre kuzeydoğusunda Vadistanbul Alışveriş Merkezi, 1,5 kilometre doğusunda Hamidiye Etfal Eğitim Araştırma Hastanesi bulunuyor.

Yine verilen detaylara göre, Avrupa Konutları Saklıvadi projesinin Fatih Sultan Mehmet köprüsüne kuş uçuşu mesafesi 6,7 kilometre, İstanbul Havalimanına kuş uçuşu mesafesi 26 kilometre, Sazlıdere Barajına kuş uçuşu mesafesi 20 kilometre şeklinde belirlendi.

Teslimleri Eylül ayında yapılacak olan Avrupa Konutları Saklıvadi projesinde konutlar için 1 adet havuz ve ofisler için 1 adet havuz yapılacak. Ayrıca projedeki ofisler için 390 araçlık, ticaret alanı için 11 araçlık ve konutlar için 188 araçlık otopark ayrıldı. Bunun 557 tanesi kapalı 32 tanesi açık otopark olacak şekilde planlandı.

Ayazağa Saklıvadi projesinde; depo, WC, teknik alanlar, mescit ve personel odası, yüzme havuzu, soyunma odaları, bekleme salonu ve yönetim birimlerine de yer verilecek.

Web: http://www.avrupakonutlarisaklivadi.com/

Sylvana İstanbul satışa çıktı! Yeni proje! 

İCS Vivere Göktürk konutlarında yüzde 50 peşinat ve 18 aya varan vade fırsatı! Yeni proje!

Mansion Cadde Başakşehir satışta! Başakşehir'in kalbinde 64 konutluk yeni proje!


Geri Dön