14 / 05 / 2024

Avrupalılardan kamp malzemesi ve kuru gıda stoğu

Avrupalılardan kamp malzemesi ve kuru gıda stoğu

Avrupalılılar, kuru gıda ve konservenin dışında kamp ocakları, uyku tulumu gibi zor şartlarda yaşamaya yardımcı olacak ürünler stoklamaya başladı. Ukrayna’dan gelen mültecilere bağış yapmak için olduğu söylense de tedarik zincirlerinde endişe hâkim…



İnsani yardım kuruluşlarının Ukrayna'ya göndermek için ürün satın aldığını söyleyen şirketin satın alma direktörü Andreas Sbrodigliga, tüketicilerin ise kendileri için stok yaptığını ifade etti.

Amerika’nın Sesi’nde yer alan habere göre; Hollanda’da açık hava malzemeleri tedarikçisilerinden Dumpstore Amsterdam şirketinin sorumlularından Jimmy Bakker ise Rusya ile Ukrayna arasındaki savaşın başlamasından beri ülkelerinde ticaretin hareketlendiğini belirtti.

Avrupalılardan kamp malzemesi ve kuru gıda stoğu 

Savaş başladığında halkın acil erzak, acil durum battaniyesi, soba ve radyo aldıklarını kaydeden Bakker, geçen hafta bu ürünlerin Ukrayna'ya giderek dağıtmak için araçlar kiraladıklarını açıkladı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön