09 / 05 / 2024

Ay sonunu zor getirenlere o bankadan müthiş kampanya! 3000 TL veriyor ancak tek şartı var!

Ay sonunu zor getirenlere o bankadan müthiş kampanya! 3000 TL veriyor ancak tek şartı var!

Banka diğer bankalarla olan yeni müşteri kazanma rekabetinde öne çıkmak için çarpıcı bir teklif sunuyor. Banka, yeni müşterilerine 3000 TL hediye etmeyi taahhüt ediyor.



Ay sonunu zor getirenlere o bankadan müthiş kampanya! 3000 TL veriyor ancak tek şartı var!

Yapı Kredi'den yakınını getir kampanyası

Yapı Kredi Bankası, bir kampanya ile akrabalarını Yapı Kredi müşterisi yaparak para kazanma fırsatı sunuyor. Bu kampanya ile her davet edilen kişi başı 300 TL kazanabilirsiniz. Kampanyaya katılmak için yapmanız gereken oldukça basit.

Öncelikle, yakınlarınızın Yapı Kredi müşterisi olmasını istiyorsanız, "Şimdi Davet Et" butonuna tıklamanız gerekiyor. Bu buton ile yakınlarınıza özel referans kodunuzu paylaşarak, onları Yapı Kredi Mobil uygulaması üzerinden Yapı Kredi müşterisi yapmaya davet edebilirsiniz. Davetiniz kabul edildiğinde hem siz hem de davet edilen kişi başına 300 TL kazanabilirsiniz.

Kampanyada davet limiti yok, bu sayede daha çok kişiye ulaşarak daha çok para kazanabilirsiniz. Yapı Kredi Bankası'nın bu fırsatı sayesinde, siz ve yakınlarınız karlı bir seçim yapmış olursunuz.

Emeklilikte Yaşa Takılanlara özel kredi mi veriliyor? EYT’lilere hangi banka kredi veriyor?

Ramazan'dan önce bankalardan jest! Başvurana 11 bin TL destek ödemesi verilecek! O tarihe dikkat

5 dev banka peş peşe son dakika vererek açıkladı! Akbank, QNB Finansbank, Yapı Kredi, İş Bankası ve bir banka daha...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön