03 / 05 / 2024

Ayçiçek, yumurta ve peynire gelen zamdan sonra bir üründe tarihi düşüş! Hemen koşun

Ayçiçek, yumurta ve peynire gelen zamdan sonra bir üründe tarihi düşüş! Hemen koşun

Ayçiçek, yumurta ve peynire gelen zamlar vatandaşın cebini hayli zorlarken, buğdayda önemli bir düşüş yaşandı.



ÜST YETKİLİLER DE GÖRÜŞMEDE YER ALDI

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile BM Genel Sekreteri Guterres’in katıldığı törene Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, NATO Parlamenter Asamblesi Türk Delegasyonu Başkanı Osman Aşkın Bak ve ilgili ülkelerin temsilcileri katıldı.

TÜM DÜNYA RAHAR BİR NEFES ALDI 

Tüm dünya rahat bir nefes alırken, İstanbul’daki tarihi anlaşmanın etkileri görülmeye başlandı. Buğday fiyatları Rusya’nın Ukrayna işgali öncesi seviyesine kadar geriledi. Günlük düşük yüzde 5,5’i buldu. Fiyatların daha da düşmesi bekleniyor.
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön