02 / 05 / 2024

Aydın'da bozuk yollar yenileniyor!

Aydın'da bozuk yollar yenileniyor!

Aydın'da 165 bin metrekare birinci kat ve 205 bin metrekare ikinci kat sathi kaplama, 20 bin metrekare parke taşı, bin 500 kilometre yol reglajı ve heyelan onarımı veDidim ve Efeler'de 35 bin metrekare parke taşı kaplama yapıldı




Aydın Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri ekipleri, kent genelinde bozuk olan yolları yeniliyor. Ekipler, il genelinde 165 bin metrekare birinci kat ve 205 bin metrekare ikinci kat sathi kaplama, 20 bin metrekare parke taşı, bin 500 kilometre yol reglajı ve heyelan onarımı, 8 bin 500 ton asfalt yama ile Didim ve Efeler'de 35 bin metrekare parke taşı kaplama yaptı.


7 milyon TL harcandı

Sorumluluk alanlarına giren tüm yolların bakım ve onarımlarını periyodik olarak yaptıklarını kaydeden Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, "Yollarımızın kış aylarının şartlarına hazır olmasını önemsiyoruz. Bu amaçla ilkbahardan itibaren yollarımızdaki çalışmalara başlamıştık. Ekiplerimiz öncelikli mevkilere hızlı bir şekilde müdahale ediyor. Bu yol bakım ve onarım çalışmalarında 7 milyon 500 bin harcadık. Büyükşehir belediyesi olarak Aydın'ı her alanda hak ettiği noktaya taşımak için vargücümüzle çalışıyoruz" dedi.



Yeni Asır


Geri Dön