27 / 04 / 2024

aydın projeleri

aydın projeleri

Aydın İl Koordinasyon Kurulu 2017 yılı 2’nci Dönem Toplantısı yapıldı. Vali Ömer Faruk Koçak, ilçedeki projeler hakkında bilgiler verdi.

Aydın'da jeotermal sahalarının ihalesi iptal edildi!

Aydın’ın 8 ilçesindeki jeotermal sahalarının ihalesine gelen yoğun tepkilerin ardından valilik, ihaleyi şartname yanlış hazırlandığı için iptal etti.

Aydın Tekstil binası hizmete açılıyor!

CHP'li Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, '2016 açılışlar yılı olacak' demişti. Üç günde üç açılış yapan Başkan Çerçioğlu, sözünü tutuyor.

Aydın Tekstil arazisi yerine Central Park geliyor!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, kamulaştırdığı Aydın Tekstil arazisini Central Park yapacaklarını açıkladı.

Aydın'da 2 yeni kentsel dönüşüm projemiz var!

Aydın'ın ilk kadın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, 'Şehrimdeki tek bir kişiyi bile namerde muhtaç etmem' dedi. Hedefi ise Aydın'ı Türkiye'nin yıldız kenti yapmak.

Aydın İmar A.Ş.'nin arsa ihalesinde son durum!

Aydın Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı İmar AŞ'nin eski otogar alanı ile ilgili ikinci kez ihale kararı alması ve bu ihalede 7.7 milyon liralık artış belirlemesi yeni bir tartışma başlattı.

Aydın'a 27 bin metrekarelik spor kompleksi inşa edilecek!

Aydınlıların Topuklu Efe’si Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, içinde açık ve kapalı yüzme havuzları ile Rehabilitasyon Merkezi de bulunan spor kompleksini Efeler’e kazandıracak.

Hayırseverler Aydın'a 4 park inşa edecek!

Kuşadası Belediye Meclisi Temmuz ayı toplantısında aldığı kararla Kuşadası ilçe sınırları içerisinde bulunan 4 alana hayırseverler tarafından yeni parklar inşa edilecek.

Aydın'da hükümet konağı temeli törenle atıldı!

Aydın'ın Köşk ilçesinde 4.1 milyon liraya mal olacak hükümet konağının temeli törenle atıldı. Yedi ay sonra hizmete girecek hükümet konağında kaymakamlıkla birlikte dokuz resmi kurum, Köşklülere hizmet verecek.

Aydın Bozdoğan'da yatırımlar hız kesmiyor!

Bozdoğan, Aydın Büyükşehir'in bu yıl içinde gerçekleştireceği projelerle adeta Bombardıman var. Aydın Büyükşehir Başkanı Çerçioğlu ile birlikte 3. hizmet dönemini icra eden Bozdoğan Belediye Başkanı Tümer Apaydın açıklama yaptı.

Aydın'da Menderes Müzesi açılıyor!

Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Haluk Dursun, Aydın'da kurulması planlanan ve Adnan Menderes'in hatırasını yaşatacak eserlerin de sergileneceği Adnan Menderes Demokrasi Müzesi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Aydın Köşk İlçesi 2015 yılında yatırım planlıyor!

Aydın'ın Köşk ilçesi Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, 2014 yılını değerlendirerek, 2015 yılında yapacakları çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Kılınç, '' İlçemiz yatırıma doyacak " diye konuştu.

Nazilli'deki kanalizasyon sorunu çözüldü!

Nazilli merkez Yıldıztepe mahallesindeki sorun Nazilli Belediyesi ekiplerinin çalışmasıyla sona erdi. Etrafa yayılan kötü kokunun kanalizasyon sızıntısından kaynaklandığını belirleyen Fen İşleri ekipleri, yaptıkları çalışmalarla sızıntıyı giderdi.

Aydın'da atık su tesisleri yenilendi!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu 'nun talimatıyla ASKİ tarafından 6'sı kullanılamaz, 3'ü ise yetersiz olduğu için iş göremez haldeki 9 atık su arıtma tesisi yenilendi.

Aydın'da sel baskınları için önlem alındı!

Sümer mahallesi 411 sokağın bağlandığı 34 sokağın seviyesinin yüksek olması nedeniyle şiddetli yağışlarda biriken suyun akma mehili bulunmayışından dolayı sık sık evleri su basan mahalle sakinleri, artık sıkıntılarından kurtuluyor.

TOKİ Aydın 2023 projeleri için tarihler tek tek açıklandı! 550 konutluk iki yeni projeyi sakın kaçırmayın!

TOKİ Aydın 2023 projeleri için tarihler tek tek açıklandı... 550 konutluk iki yeni projeyi sakın kaçırmayın... İşte TOKİ Aydın projeleri 2023 detayları...

Aydın'ın o ilçesinde yaşayanlar dikkat! Beklenen tarih belli oldu!

Yeni konut projelerine son sürat devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Aydın projeleri için start verdi. İşte detaylar...

Aydın Buharkent'e okul ve pazaryeri müjdesi!

Aydın Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, ilçeye 24 derslikli okul ve kapalı pazaryeri kazandıracaklarını söyledi. Erol, beklenen projeleri hayat geçirmek için çalıştıklarını belirtti.

Aydın Aslandağ: 10 proje yapmadan Kartal'dan çıkmayacağız!

STCA Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Aslandağ Kartal'dal,  Kartal Life Atalar projeleri hakkında bilgi verdi. Aslandağ, ''10 proje yapmadan Kartal'dan çıkmayacağız" diyor.

Aydın İncirliova projeleri görücüye çıktı!

İncirliova Belediye Hürriyet'te yapımı gerçekleştirilecek olan çok amaçlı sosyal tesis ile Park İncirliova 3. Etap çalışmaları için hazırlanan 20 proje Milli Aydın Bankası Sergi Salonunda sergilendi.

Aydın'ın mega projeleri hızlanıyor!

ADÜ’nün ek binasının temelini atan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Aydın-Denizli Otoyolu’nun temelini atma, hızlı tren ve şehir hastanesi yatırımlarının sözünü verdi.

DSİ, Aydın’ın içme suyu sorununu çözüyor!

Devlet Su İşleri (DSİ) Bölge Müdürlüğü, Aydın ilinin 2050 yılına kadar olan içme, kullanma ve endüstri suyu ihtiyacı karşılayacak projeleri hayata geçiriyor.

Aydın’a turizm projeleri geliyor!

Habertürk Gazetesi köşe yazarı olan Esra Boğazlıyan bugünkü yazısında Aydın Belediye Başkanı Özlem Çercioğlu ile röportaj gerçekleştirdi. Çercioğlu, bölgedeki projeleri anlattı.

Aydın-Denizli otoyolu projesi çalışmaları ne zaman başlayacak?

Binali Yıldırım, Aydın-Denizli otoyolu müjdesini verdi. Plan Bütçe Komisyonu'ndaki görüşmeler sırasında sunum yapan Bakan Yıldırım'ın 165 kilometrelik Aydın-Denizli otoyolunun 1. grup otoyol projeleri içerisinde olduğunu söylediği öğrenildi.

Remzi Aydın: Eyüp dev projelerle büyüyor!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, vizyon projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. Ulaşım, sağlık, spor, sosyal ve kültürel alanlardaki dev projeler hızla ilerliyor, Eyüp geleceğe hazırlanıyor.

Remzi Aydın Eyüp projeleri hakkında bilgi verdi!

Remzi Aydın Emniyettepe ve Güzeltepe Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu. Her iki mahalleyi de yürüyerek dolaşan Başkan Aydın, görüştüğü esnaf ve vatandaşa belediye çalışmaları ve projeler hakkında da bilgi verdi.

Barış Aydın: Başkent'in çehresi yeni konut projeleri ile değişecek!

Başkent Ankara'da son yıllarda inanılmaz bir inşaat hamlesi başladı. Kamu binaları ve gecekondularının çokluğuyla bilinen kent hızlı bir dönüşüm geçiriyor. Barış Aydın sektörü ve piyasanın gelişimini değerlendirdi...

Bülent Aydın: Çelik yapı kentsel dönüşüm için önemli alternatif!

Çelik yapı üreticisi Steelife'ın Genel Müdürü Mimar Bülent Aydın, esnekliği ve hafifliği sayesinde depreme karşı güvenli bir yapı sistemi olan çelik yapının kentsel dönüşüm projeleri için de önemli bir alternatif olduğunu ifade etti.

aydın projeleri Haberi

aydın projeleri

Aydın İl Koordinasyon Kurulu 2017 yılı 2’nci Dönem Toplantısı Vali Ömer Faruk Koçak’ın başkanlığında gerçekleşti. 


Aydın Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı salonundaki toplantıya Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve Adnan Menderes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan ile kurum müdürleri katıldı.


Vali Ömer Faruk Koçak, 1 Ocak 2017 ile 31 Mart 2017 tarihleri arasında kurumlara 460 milyon 598 bin lira ödenek tahsis edildiğini, bu ödenekten 48 milyon 366 bin lira harcama yapıldığını, yıllık bazda yüzde 10 gerçekleşme sağlandığını dile getirdi. Projeler hakkında bilgiler veren Vali Koçak, “İlimizde yatırım gündemine alınan 297 projeden 17’si tamamlandı, 143’ü devam ediyor, 94’ü ihale aşamasında ve 43’ü de çeşitli nedenlerle başlamadı. 2017 yılında kurumlara ayrılan ödenek miktarları bakımından 133 milyon 254 bin lira ile...