21 / 05 / 2024

Aylar sonra açıklanacaktı! Togg'un bir modelinde daha fiyat belli oldu

Aylar sonra açıklanacaktı! Togg'un bir modelinde daha fiyat belli oldu

Togg'un ilk modeli olan T10X, ilk etapta tek elektrik motorlu ve arkadan itişli olarak satışa sunuldu. Ancak Türkiye Sigortalar Birliği (TSB) kasko değer listesinde çok kritik bir detay ortaya çıktı. Yerli otomobil Togg T10X'in henüz satışa sunulmayan versiyonun da fiyatının bu listede bulunduğu öğr



HaberTürk’ten Yiğitcan Yıldız’ın haberine göre, bugüne kadar 40 adet T10X teslimatı gerçekleşti. Ancal Togg CEO’su Gürcan Karakaş, daha önce katıldığı bir yayında, “Dalgalanmaları engelleyemediğimiz noktada fiyatlamalara yansıtabiliriz" kullandığı ifadeler sonrası, Togg'un 29 Ekim'e kadar aracın fiyatında değişikliğe gidebileceğini gösteriyor.

RAKİPLER İLE FİYAT FARKI
Türkiye'de A-segmentten, E-segmentte kadar birçok elektrikli otomobil satılıyor. Togg'u ilk modeli T10X ise, C-segment SUV sınıfında yer alıyor. T10X'in kendi segmentinde 320 kW güce sahip model sayısı ise bir elin parmaklarını geçmiyor. Yerli SUV'a bu anlamda en çok yaklaşan model ise Volvo C40 Recharge P8 oluyor. 300 kW güce sahip bu otomobilin fiyatı ise, T10X'ten 180 bin TL daha yukarıda. Kia'nın EV6 GT modelinin ise 430 kW güce sahip bir versiyonu bulunuyor. Fakat, bu otomobilin fiyatı ise 3 milyon TL'nin üzerinde.


Geri Dön