18 / 05 / 2024

Aylık harcamada rekor kırıldı! İşte Kasım ayı zam şampiyonu!

Aylık harcamada rekor kırıldı! İşte Kasım ayı zam şampiyonu!

Kasım ayında zam şampiyonu oldu! En fazla zam ona geldi, bir aylık harcama 2 bin 400 TL oldu



Ankara İli Ekmek Fiyat Tarifeleri Değerlendirme Komisyonu, dün toplandı.

Toplantı,  Ankara  Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (ANKESOB) Başkan Vekili Hüseyin Ar’ın başkanlığında gerçekleştirildi. Artan girdi maliyetleri göz önünde bulundurularak 200 gram ekmeğin 5 liradan satılması yönünde verilen tarife teklifi, komisyonda oy çokluğu ile kabul edildi.

Zam gelmeden önce ise ekmek, 4 liradan satılıyordu.

Aylık harcamada rekor kırıldı! İşte Kasım ayı zam şampiyonu!

Yeni fiyat tarifesi, Türkiye Fırıncılar Federasyonu ile Ticaret Bakanlığı Esnaf, Sanatkarlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürlüğü’nün görüşünün alınmasının ardından karara bağlanacak.

EDİTÖR NOTU: Bu haber 27 Kasım 2022 tarihinde saat 00.08'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18.63 Türk Lirası, euro 19,39 Türk Lirası, altının gramı ise bin 52 Türk Lirası değerinde.

İslam Memiş altının geleceği yeni rekoru açıkladı!

Asgari ücrette zam mesaisi başladı! Yeni yılda asgari ücret ne kadar olacak?

Dolar Kahini Selçuk Geçer yıl sonu dolar tahminini açıkladı!

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön