14 / 05 / 2024

Bahçe Port projesi satışta! Yeni proje!

Bahçe Port projesi satışta! Yeni proje!

Firma: Luxera Gayrimenkul

Arnavutköy Millet Bahçesi’nin yanında yükselen Luxera Bahçe Port'ta yer alan 110 adet daire ile 32 ticari alan satışa çıktı. İşte projeye ilişkin merak edilenler...



Luxera imzası taşıyan ve 2 blok şeklinde inşaa edilen Luxera Bahçe Port projesi 6 kattan oluşuyor.

İstanbul’un yeni gözdesi Arnavutköy’ün merkezinde inşa edilen Luxera Bahçe Port projesi, İstanbul Havalimanı’na 10 dakika mesafede konumlananırken Kuzey Marmara otoyoluna 5, İstanbul Havalimanı’na 10, TEM otoyoluna 15 dakika mesafesinde yer alıyor.

Bahçe Port projesi satışta! Yeni proje!

Üç tarafı ormanla çevrili Arnavutköy’de, vadi içerisine konumlanan Luxera Bahçe Port,  Hemen yanında bulunan Arnavutköy Millet Bahçesi’nin özenle tasarlanmış sosyal alanlarıyla dikkat çekiyor. Projeye komşu olan ve geniş bir yeşil alana yayılan Millet Bahçesi’nin tüm imkân ve ayrıcalıklarıyla yatırımcılarına kolaylık sağlıyor. 

Luxera Bahçe Port Millet Bahçesi’nin ayrıcalıkları:, Rekreasyon Alanları, Çocuk Parkları, Spor Alanları, Bisiklet Yolları, Yaya Köprüleri, Seyir Terasları, Piknik Alanları, Yürüyüş Parkuru, Sosyal Tesis, Millet kütüphanesi, Meydan, Gölet gibi imkanlar sağlanıyor.

Bahçe Port projesi satışta! Yeni proje!

Hala inşaat aşamasında olan projenin Aralık 2024'te teslim edilmesi planlanıyor. Söz konusu projedeki konut fiyatları ise peşin ödemelerle 4 milyon 900 bin TL ile 15 milyon 550 bin TL arasında değişiyor.

Özak GYO Beşiktaş, Mahmutbey ve Maltepe arsalarının değerleri belli oldu! 

Her şeye zam gelirken Fiat Fiorino'ya 15 bin TL'lik Temmuz indirimi geldi! Son dakika fiyatlarını görenler inanamadı!

Milli Emlak o ilde akaryakıt ve servis istasyonu imarlı arsa satacak!


Geri Dön