29 / 04 / 2024

Bahçekent Avrupark nerede?

Bahçekent Avrupark nerede?

Firma: Cihan İnşaat

Proje: Avrupark Bahçekent

Daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edilen Avrupark Bahçekent Evleri 500 milyon TL yatırım bedeline sahip. Proje 78 bin 640 metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. Peki Bahçekent Avrupark nerede?



Büyüklükleri minimum 64 metrekare, maksimum ise 186 metrekare olarak tasarlanan  Avrupark Bahçekent  Başakşehir'de 1.394 adet konut ve 86 adet ticari ünite bulunuyor. Projenin 3 yıl sonra teslim edilmesi planlanıyor. 


Cihan İnşaat ve Konut Yapı işbirliğiyle inşa edilen Bahçekent Avrupark Konutları 158 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje 78 bin 640 metrekare arsa alanı üzerine yayılıyor.


Başakşehir Avrupark Bahçekent Evleri  TOKİ  ve Emlak Konut GYO güvencesiyle yükseliyor. Proje 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dairelerden meydana geliyor. 


Bahçekent Avrupark nerede?

Dev şehir parkı Hayat Park'ın hemen yanında olan Avrupark Bahçekent Rezidans konum olarak Kanal İstanbul'a ve planlanan metro hattına 3.5 kilometre, 3. havalimanına 30 kilometre, Silivri banliyö tren hattına 1.2 kilometre mesafede yer alıyor.


Emlak Konut Avrupark Bahçekent'in sosyal donatı alanları; restoranlar, marketler, çim amfi, cami ve piknik alanları, oyun alanları, kafeler, okullar, yamaç terasları, mağazalar, gölet, spor alanları, havuz, bankalar, etkinlik alanlarından oluşuyor. 


Bahçekent Avrupark nerede?

Ulaşım: Sanayi Mahallesi Hadımköy Hoşdere Yolu, Bahçekent 3. Etap Mercedes Fabrikası Karşısı Başakşehir / İstanbul


Avrupark Bahçekent iletişim

Telefon: 444 61 63

Web: www.avrupark.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön