22 / 05 / 2024

Baia Bursa Hotel, Bursa'nın ilk iş oteli!

Baia Bursa Hotel, Bursa'nın ilk iş oteli!

İlk olarak Baia Bodrum ile turizm yatırımlarına başlayan Sönmez Holding, Monte Baia ve Baia Lara'nm A ardından zincirin son halkası olan Baia Bursa Hotel ile turizm sektöründeki başarısını emin adımlar ile sürdürüyor



2009 yılı Ağustos ayında hizmete açılan Baia Bursa Hotel, Bursa'da ilk iş ve şehir oteli olarak kompleksindeki alışveriş, kültür ve yaşam merkezleri ile misafirlerine yaşam kolaylığı sunmanın yanı sıra ev konforu içinde onların ihtiyaçlarına yönelik tüm çalışma ekipmanlarını sağlıyor. 150 oda ve 233 yatak kapasitesi ile iş amaçlı münferit misafirlere hitap eden otel, konumu ve mimarisi ile de bunu doğruluyor.

12. katta konumlanan muhteşem panoramik şehir manzarasına hakim olan 130 kişilik Dört Mevsim Restaurant uluslararası ve Türk mutfağının seçkin örneklerini sunuyor. Farklı tarzı ve konsepti ile şehir ve gökyüzünün bütünleştiği Sky Bar ise keyifli anları değişik bir atmosferde paylaşmak isteyenler için ideal. Her damak zevkine hitap edebilecek zengin bir mutfağa sahip olan Baia Bursa Hotel, lobide yer alan Scalini Cafe Bar'la da günü yorgunluğunu atmak isteyen misafirlerine hizmet veriyor.

Butik hizmet anlayışının profesyonellikle bütünleştiği, her türlü teknolojinin ve konforun sağlandığı, ortak fuaye alanına sahip olan üç ayrı toplantı salonu ile Baia Bursa Hotel'de iş ve eğitim amaçlı toplantılar da gerçekleştirmek mümkün.

Profesyonel ekibi ve Bursa'da tam hizmet veren sağlık kulübü 'Excellent Spa & Weüness Club' ile günün yorgunluğunu artık daha kolay üzerinizden atabilirsiniz. Türk hamamı, sauna, cilt bakım odası, VIP masaj odaları, sıcak buhar odası, kuaför, şok duş ve aynı zamanda aromaterapik masaj çeşitleri ile üstün hizmet kalitesine sahip olan Excellent Spa & Wellness Club'ta kendinizi yenileyebilir ve günün stresinden uzaklaşabilirsiniz.
Forbes


Geri Dön