17 / 05 / 2024

Bakan Bilgin'den 3600 ek gösterge açıklaması! 3600 ek göstergede son durum! 3600 ek gösterge çıktı mı, ne zaman çıkacak?

Bakan Bilgin'den 3600 ek gösterge açıklaması! 3600 ek göstergede son durum! 3600 ek gösterge çıktı mı, ne zaman çıkacak?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, milyonlarca memurun yıllardır umutla beklediği 3600 ek gösterge ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...



Milyonlarca memurun beklediği 3600 ek gösterge ile ilgili önemli açıklamalar yapan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, mayıs ayında bu konuya yoğunlaşacaklarını dile getirdi.

Bakan Bilgin den 3600 ek gösterge açıklaması! 3600 ek göstergede son durum! 3600 ek gösterge çıktı mı, ne zaman çıkacak?

Bakan Bilgin konuyla ilgili olarak şunları söyledi: "Mayıs içerisinde bitireceğimiz çalışmalardan birisi de kamu personelinin 3600 ek gösterge meselesi. Onu da kapsamlı bir şekilde ele aldık, çalışmalarımız nihayete ermek üzere, bu ay içerisinde tamamlayacağız ve milletimizle onu da paylaşacağız. Çalışanlarımız şundan emin olsunlar, devletimiz sizi asla unutmadı. Türkiye'nin işçileri, Türkiye'nin emekçileri, emeklileri, Türk devleti sizin yanınızdadır. Bu enflasyonun tahribatını da ortadan kaldıracak çalışmalar önümüzdedir. Bunları adım adım kamuoyuyla paylaşacağız" 

Çiftçilerin beklediği haber geldi! Çiftçiye 1,1 milyar TL daha hibe desteği verilecek! Hibe desteği ne zaman yatacak?

Motorine bu geceden itibaren indirim müjdesi! Akaryakıtta şok! Opet, Petrol Ofisi, Total ve Shell 27 Nisan fiyat listesi

Emeklilikte yaşa takılanlar ve 3600 ek göstergede son dakika! Bakan Bilgin resmen açıkladı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön