01 / 05 / 2024

Bakan Bilgin'den emekli ve memur maaş zamlarıyla ilgili flaş açıklama! Kimse beklemiyordu yeni tarih verdi

Bakan Bilgin'den emekli ve memur maaş zamlarıyla ilgili flaş açıklama! Kimse beklemiyordu yeni tarih verdi

Hükümet ile Memur-Sen arasında devam eden 3600 ek gösterge ve diğer ek göstergelerin düzenlenmesini içeren görüşmeler nihayete erdi. Memur ve emekli maaş zamlarıyla ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sonra Bakan Bilgin de konuştu. Kimse beklemiyordu yeni tarih verdi.



Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, emekli ve memur maaş zamlarıyla ilgili yapılan son çalışma hakkında konuştu 'Kimse beklemiyordu' dedi. Aralık ayına işaret etti.

İşte Bilgin'in açıklaması:

5 milyon 300 bin emekliyi kapsayan bir çalışma yaptık. Dolayısıyla sendikaların ve kimsenin beklemediği bir düzenleme oldu. Bugün kamuda çalışan sıfır ek göstergesi olan çalışanlarımızda 600 ek puan aldılar. Maaşlarda bin 300 lira ile bin 400 lira arasında bir değişim oldu. Aralık ayında da çalışanlarımız için yeni düzenlemeler yapacağız. Yapılan düzenlemeyle ek göstergelerin maaşlara etkisi katlanarak artacak. Tüm sosyal meseleleri görev alanı sayıyoruz. EYT de önümüzde.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön