08 / 05 / 2024

Bakan Kirişci'den müjde! Mazot ve gübre desteği yüzde 188 arttı! 

Bakan Kirişci'den müjde! Mazot ve gübre desteği yüzde 188 arttı! 

Bakan Kirişci'den müjde! Mazot ve gübre desteği yüzde 188 arttı!  Vahit Kirişci, hububat desteğine ilişkin açıklamalarında; Mazotta 22 TL olan desteğin 75 TL, gübrede 20 TL olan desteğin ise 46 TL'ye yükseldiğini belirtti.



42 LİRADAN 121 LİRAYA ÇIKTI

22 TL olan mazot desteğinin 75 TL'ye, 20 TL olan gübre desteğinin de 46 TL'ye çıktığını belirten Bakan Kirişçi, “Yani 2021 yılında toplamda dekar başına 42 lira olarak verdiğimiz desteği 121 lira olarak ödüyoruz ve bu yüzde 188'lik bir artış anlamına geliyor. Bir başka ifadeyle de yaklaşık 3 kata varan bir artış var. Bunu da buradan Hatay'dan duyurmuş olalım. Hayırlı uğurlu olsun." dedi.

Hızlı Tren bileti fiyatlarına beşinci zam, yüzde 10 arttı! YHT İstanbul, Ankara, Konya... 18 Eylül 2022 fiyat listesi
Emekli promosyonu alamadım diye üzülmeyin! Yapı Kredi az önce açıkladı! Faturalar...
İş Bankası'ndan dev kampanya! 30 Eylül’e kadar herkes başvuran herkes faydalanacak! Hemen bakın!
Dolar çarşamba günü bu kadar olacak! Analistler peş peşe açıkladı! Hemen bakıp, dövizciye ışınlanın!
Altın 3 gün sonra bu kadar olacak! Analistler teker teker açıkladı! Hemen bakın, sonra pişman olmayın!

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön