14 / 05 / 2024

Bakan Nebati açıkladı! Ucuz gıda için destek 29 milyara yükseltildi

Bakan Nebati açıkladı! Ucuz gıda için destek 29 milyara yükseltildi

Tarımda yeni destekleri açıklayan Hazine ve Maliye Bakanı Nebati, çiftçiye kredi üst limitinin iki katına çıkarıldığını vurguladı. Tarımsal desteğe vergi muafiyetinin getirildiğini kaydeden Nebati, tarımsal üretime verilen desteğin de 29 milyara yükseltildiğini açıkladı.



ANALİZ VE ÇALIŞMALARI YAPILIYOR

Nebati, vergilemede eşitlik, adalet, şeffaflık ve öngörülebilirlik ilkeleri temelinde verginin tabana yayılması ve gönüllü uyumun artırılması, kamu mali yönetiminde sağlıklı ve sürdürülebilir ve gelir kaynaklarının elde edilmesi, vergi mevzuatının güncel gereksinimleri anlaşılır, karşılayan, sade ve kolay uygulanabilir bir yapıya kavuşturulması hedefleri kapsamında analiz ve çalışmaların yapıldığını bildirdi. 

Bakan Nebati açıkladı! Ucuz gıda için destek 29 milyara yükseltildi

Çiftçilerin beklediği haber geldi! Tarım Kredi Kooperatifleri ve Ziraat Bankası...

OGM DSİ 5 bin 64 personel alımı başvuru şartları! İşte kadro ve branş dağılımı ve kontenjanları…

Erdoğan'dan Bakan'a Ramazan'da ucuz et talimatı: Hemen yapacaksın!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön