28 / 04 / 2024

Bakan Nebati'den flaş çıkış! Doların alternatifini açıkladı

Bakan Nebati'den flaş çıkış! Doların alternatifini açıkladı

​​​​​​​Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati AK Partili vekillere TBMM'de gerçekleştirdiği sunumda dolarizasyonu önlemenin tek bir yolu olduğunu açıkladı. Basına kapalı olarak gerçekleşen toplantının ayrıntıları basına sızdı.



Meclis'te AK Partili milletvekillerine izlenen ekonomi politikaları ve liralaşma stratejisi hakkında bilgi veren Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, burada yaptığı sunumda tasarruf sahiplerinin mecbur kaldıkları için dolara ve altına yöneldiklerini bunun önüne geçilmesi için acilen adım atılması gerektiğini belirtti.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön