30 / 04 / 2024

Bakan Vedat Bilgin'den asgari ücret itirafı! Asgari ücrete zam müjdesi!  İşte 1 Ocak 2023 Asgari ücret...

Bakan Vedat Bilgin'den asgari ücret itirafı! Asgari ücrete zam müjdesi!  İşte 1 Ocak 2023 Asgari ücret...

Asgari ücretli vatandaşlar, asgari ücretten gelecek iyi haberleri beklerken, Bakan Bilgin'den itiraf geldi. Bakan Bilgin zam müjdesini verdi! Peki, bu Ocak 2023'te asgari ücret ne kadar olacak? 1 Ocak 2023 asgari ücret ne kadar olacak? İşte detaylar...



Asgari ücretli vatandaşlar, asgari ücretten gelecek iyi haberleri beklerken, Bakan Bilgin'den itiraf geldi. Vatandaşların beklediği haber sonunda Bakan tarafından verildi! Asgari ücretle ilgili flaş bir gelişme yaşandı, bakan müjdeyi paylaştı.

Temmuz ayında gelen ara zam sonrası hem çalışanların hem emeklilerin hem de memurların gözü kulağı 2023 Ocak zammına döndü. Temmuz ayından ocak ayına kadar geçen 6 ayı baz alarak zam alacak olan bu kesimler için tahmini zam rakamlar gelirken, hükümetten asgari ücret açıklaması geldi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, milyonların merakla beklediği asgari ücret açıklamasını sonunda yaptı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön