10 / 05 / 2024

Bakanlık, haksız zamların ihbarı için numara paylaştı!

Bakanlık, haksız zamların ihbarı için numara paylaştı!

Ticaret Bakanlığı, vatandaşlara haksız zamların ihbarı için 'Alo 175 Çağrı Merkezi'ne başvurulabileceğini hatırlattı.



Bakanlık'tan yapılan açıklamada geçen yıl 476 bin 650, bu yılın ilk 5 ayında 121 bin 684 çağrı geldiği ve ortalama yanıt süresinin 2 dakika 10 saniye olduğunu duyuruldu.

Bakanlık, haksız zamların ihbarı için numara paylaştı!

Tüketicinin Korunması ve Piyasa Gözetimi Genel Müdürü Avni Dilber, gelen çağrılar arasında ayıplı mal ve hizmetler, Haksız Fiyat artışları, mesafeli satışlar, abonelik sözleşmeleri ve satış sonrası hizmet alanlarında oldupunu ifade etti.

EDİTÖR NOTU: Bu haber 29 Mayıs 2022 tarihinde saat 23.34'te yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 16.22, euro 17.41, altının gramı ise 964,40 TL değerinde.

Kötü haber geldi... Benzin ve motorine yeni zam yolda!

İşte AK Parti'nin doları düşürmek için uygulayacağı strateji!

Temmuz'da asgari ücrete ve emekli maaşlarına zam mı geliyor? İşte son gelişme...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön