09 / 05 / 2024

Bank of America yeni gümüş tahminini açıkladı! Beklentiler tamamen değişti! Gümüş tam bu kadar olacak...

Bank of America yeni gümüş tahminini açıkladı! Beklentiler tamamen değişti! Gümüş tam bu kadar olacak...

Gümüş fiyatları ile ilgili değerlendirmeler yapan Bank of America gümüş tahmini değiştirdi. Beklentiler tamamen değişti! Gümüş tam bu kadar olacak...



13 TEMMUZ PERŞEMBE GÜMÜŞ FİYATLARI NE KADAR? GÜNCEL GÜMÜŞ FİYATLARI KAÇ LİRA? 13 TEMMUZ 2023 GÜMÜŞ FİYATLARI

Gümüş fiyatları yatırımcılar tarafından araştırılyor. Altın fiyatlarının rekor seviyelere yükselmesi ile, altın alamayan yatırımcılar gümüşe yönelmeye başladı. Bu kapsamda gümüş fiyatları merakla takip ediliyor. Gümüş fiyatları haftanın dördüncü işlem gününe yeni rekorla başladı.

Bugün gümüşün ons fiyatı 24,26 dolar olurken, gümüş gram alış fiyatı 20,29 lira, satış fiyatı ise 21,018 liradan satışa sunuluyor.

Altın tozu dumana kattı! Gram altın rekor kırdı! Bugün çeyrek, Cumhuriyet, Ata ve gremse altın ne kadar oldu? 

13 Temmuz Perşembe dolar ne kadar oldu? 1 dolar kaç TL? Bugün dolar/TL kuru kaç lira?

Euro/TL yeni rekorunu kırdı! Euro 30 liraya koşuyor! 

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön