14 / 05 / 2024

Banka kredilerinde yeni dönem başlıyor!

Banka kredilerinde yeni dönem başlıyor!

Ticaret Kanunu’nda tüketici kredilerinde yapılan düzenleme ile yeni bir döneme geçiliyor.



Kullanıcıların bireysel kredilerini güvence altına alan ve kredi masraflarının en büyük kalemi olan Kredi Hayat Sigortası teklifini yüzde 40’a varan avantajla ekranda görüntüleyebildiklerini ve teklifi tamamen online olarak poliçeye dönüştürebildiklerini ifade eden Akçay, poliçe satın alımlarında prim tutarına bağlı olarak kredi kartı veya bankamatik kartı ile tek çekim veya taksitli ödeme şeklinde esnek ödeme alternatifleri de sunduklarını söyledi.

60 günlük cayma süresi

Platformun, Kredi Hayat Sigortası için sektörde 30 gün olarak sunulan cayma hakkını, 60 güne çıkardığı bilgisini de paylaşan Akçay, “Platformdan Kredi Hayat Sigortası satın alan herkes, poliçe başlangıç tarihinden itibaren 60 gün içinde sigortadan cayma hakkını kullanıp kesintisiz prim iadesi seçeneğinden faydalanabiliyor” dedi.

Banka kredilerinde yeni dönem başlıyor!

EDİTÖR NOTU: Bu haber 8 Kasım 2022 tarihinde saat 22.28'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18.56 Türk Lirası, euro 18,49 Türk Lirası, altının gramı ise bin 3 Türk Lirası değerinde.

İşte doların 20 TL olacağı tarih! Selçuk Geçer açıkladı

Selçuk Geçer dolarda kıyamet tarihini açıkladı!

İslam Memiş'ten son uyarı! '2023'ten önce bunu mutlaka yapın'


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön