28 / 04 / 2024

Bankalardan beklenen açıklama geldi! Şubeye gelen herkese 14.500 lira!

Bankalardan beklenen açıklama geldi! Şubeye gelen herkese 14.500 lira!

İhtiyaç kredisi, diğer kredilere göre başvuru prosedürleri ve kullanım alanları açısından daha avantajlıdır. İhtiyaç sahibi vatandaşların kolay yoldan başvurarak ihtiyaçlarını gidermeye yardımcı olan kredinin geri ödemeleri ve taksitlendirmeleri de hesaplıdır...



Halk Bankası İhtiyaç Kredisi

Halk Bankası'nın sunmuş olduğu bireysel ihtiyaç kredisinin maksimum taksit tutarı 36 aydır. Belirlemiş olduğu faiz oranı ise yüzde 1,71’dir. Bankadan bu koşullarda çekeceğiniz 10.000 TL kredi için 36 ay vadede ödeyeceğiniz aylık taksit tutarı 395,61 TL iken toplam tutar 14.241,96 TL olarak belirlenecektir.

Bankaların ihtiyaç kredisi faiz oranları değişti!

Bankalardan şok açıklama: Borçlar 90 gün erteleniyor!

Döviz kurlarında son durum!

Bitcoin'e ABD enflasyonu dopingi: 43 bin doları geçti!

2022'de emlakta ne prim yapacak? Ne prim yapmayacak?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön